ghshiva مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 6759 عنوان 🐈🐈⬛🐈 52 بازدید | 9 پست دوریت این خونه رو دیوونه تر کردتنهام نزار منو دیوونه برگردچطور دلت میاد یادم نباشیبی من کی قدرتو میدونه برگرد با شما مخالفم. امروز | 04:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghshiva مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 6759 میسپرمت به خاطراتم حالا که مال من نمیشی برو خودم اجازه دادم حالا که مال من نمیشی باز ببینم خوابتو ای کاش مراقب شاخه گلت باش بعد من مال خودت باشحالا که مال من نمیشی با شما مخالفم.
ghshiva مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 6759 من از عهد آدم تو را دوست دارماز آغاز عالم تو را دوست دارمچه شبها من و آسمان تا دم صبحسرودیم نم نم: تو را دوست دارمنه خطی، نه خالی! نه خواب و خیالی!من ای حس مبهم تو را دوست دارمسلامی صمیمی تر از غم ندیدمبه اندازه ی غم تو را دوست دارم با شما مخالفم.
ghshiva مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 6759 دیگه رفتم، دیگه رفتم که برمبیتو بمونممیدونم سخته، خریدمولی سختیشو به جونم...چمدونم توی دستم!که یه چند وقت میشه بستممن نباشم، پیشت هستنپس بمونم چی شه اصلاً؟ با شما مخالفم.
ghshiva مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 6759 برو دیگه آدم شجاعتو که میری با همه موجاایندفعه زیر پا غمتو چال میکنم...ببینم میرسی آخرش کجا با شما مخالفم.
ghshiva مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 6759 رفتم و یادشون از یادم رفتنامردی کردی تو یادم نرفتمیخورم که بشم شاید مستچشمات منو به گام آخر سرمقلبمو پس بده برم، اون نباشهنمیخوام خودشم بهشتتمنمیخوام از پیشت برم،غمگینی و اشکات تو چشات میریزهمن نیام میاد پس جام کی پیشت؟اگه ته نامردی نی پس چی میشه؟کی گفته تهش شیرینه؟واسه ما میگذره فقط با تلخی دیگه با شما مخالفم.
ghshiva مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 6759 خستم یکاری کن بشه با این شبا سر کرد بی سرصدا رفتی با خندههات برگرد... با شما مخالفم.
ghshiva مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 6759 هنوز تو فکرم زندگی میکنم بات حرف میزنم روزا با خودم جات شبا پیشمی ، نفس میکشم آروم نکنه بپری یوقت از خواب با شما مخالفم.
ghshiva مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 6759 بزار همه ی اون شبا بشه تکرار وزیر و رو کنیم دوباره تهرانو با شما مخالفم.
ghshiva مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 6759 برو حرف دیگه با من نزنبزار نشنوم صداتم اینجوری راحت ترممن هر کاری کردم اون حرفای اخرو یادم نرفتکنار تو بودن عمرمو کردش واقعا تلف با شما مخالفم.