2777
2789
عنوان

عشق مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 54 پست
من میکنم اون متقابل جبران نمیکنه..احساس میکنم از خجالت وکمی غرور

خب بههههترین راهش اینه که با یه مشاور غیرحضوری حرف بزنی و ازش تکنیک های درستشو یاد بگیری

فقط میدونم اینکه توی جمع لوس کنی خودتو یا یه کارایی بکنی که توجهشو بخودت جلب کنی اشتباه ترین کاره

حتما با مشاور تلفنی حرف بزن، کمکت میکنه خیلی راحت حل میشه

نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بههههترین راهش اینه که با یه مشاور غیرحضوری حرف بزنی و ازش تکنیک های درستشو یاد بگیریفقط میدونم ا ...

خیلی صحبت کردم..میگه مهارت بلد نیست..وباید خودش بخواد یاد بگیره..

یعنی وقتی بهش توجه میکنید ، یا مثلا بهش میگید فلان کارو کردی خیلیی بهم لذت داد خیلی خوشم اومد چقدر ق ...

نه..یکم کیف میکنه ولی خیلی زود اثرش میره..

بعداز ازدواجمون فهمیدم که قبل از دیدن من به واسطمون گفته اصلا دختر لوس نمیخوام..وواسطه هم به من نگفته بود..وقتی منو دید به دل نه صد دل عاشق شد

حالا من توفامیل به لوس ونازک نارنجی بودن معروفم..ودرتمام دوران نامزدی وعقد عاشق رفتارام بود..بعداز ازدواج اصلا دیگه براش مثل قبل نبود ..دلش نمیرفت ونهایت خیلی کم ذوق میکنه

منکه تا وقتی خودم خوب باشم و درست رفتار کنم شوهرم بهترین مرد دنیاست مثل موم توی دستمه اما کافیه من ر ...

اوخی !!!

البته اینجوری هم خوبه ها، انگیزهٔ خوب بودنت همیشه جلوی چشمته

همیشه یه دلیلی واسه خوب بودن داری

نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد

شنیدم تازه عروس دومادا همینن🤣🤣 دوستان باطن زندگیتونو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید درکل

آخه باید ببینی تا بگم..

شوهرش۱۱سال ازش بزرگتره..ولی جوری خودشو برای خانمش میکنه انگار ۲۳ ۲۴سالش..آدمدست خودش نیست هی مقایسه میکنه..حالا همسر من ازش کوچکتره ولی زودتر ازدواج کرده

اوخی !!!البته اینجوری هم خوبه ها، انگیزهٔ خوب بودنت همیشه جلوی چشمتههمیشه یه دلیلی واسه خوب بودن دار ...

بله درسته، از این زاویه هم میشه بهش نگاه کردicon

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم