2777
2789
عنوان

عشق مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 55 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایراد نذاشتم عزیزم..فقط گفتم دلم میخواد نه به اندازه خلوتمون ولی در حد مختصر توجمع محبتش رونشون بده. ...

بعضی مردا توی این کارا خجالتی هستن

خودت میتونی خجالتشو بریزی، یه تکنیک ها و قلق های خاصی هست که مردارو توی جمع اکتیو تر میکنه

نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد

همسر من برعکس..قبلش خوبه..یکی که میاد انگار بینمون صیغه طلاق جاری شده..اصلا منو نمیبینه..

مهم خلوته زندگیتم تو چشم نمیره کسیم زیرآبتو نمیزنه پیشش.خوبیاشو ببین دیگه اونم شخصیتش اینطوریه باز شما تو جمع با محبت رفتار کن شاید درست شد.

منکه تا وقتی خودم خوب باشم و درست رفتار کنم شوهرم بهترین مرد دنیاست مثل موم توی دستمه اما کافیه من رفتارم عوض بشه اونم بد میشه😔یعنی همیشه باید خوب باشم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

منکه تا وقتی خودم خوب باشم و درست رفتار کنم شوهرم بهترین مرد دنیاست مثل موم توی دستمه اما کافیه من ر ...

چه جالب..

بابا عروس امشب خیلی ناز داشت..مثلا میومد میگفت اینو دیدم ببین چه نااااازه...چقدر دلم میخواددددد داشته باشمش..بعداین میگفت چه قدر؟؟اونم میگفت واینم میگفت فلان وامو گرفتم میدم به خودت برو بخر.درعرض ۵دقیقه😶..

ذره ای حسادت نیست فقط مدت ها چنین عشق واحترامی ندیده بودم

مثلا چی??

آخع بستگی داره که این سرد بودنش توی جمع دلیلش از خجالت باشه؟

یا از غرورش باشه؟

یا تربیت خانوادگیش اینجوری باشه؟

اگ از خجالت باشه نشونه اش اینه که اگ تو هم توی جمع بهش محبت کنی، میگه نکن... زشته...

نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد

دعوا فلفل نمکه اشکال نداره ، ما زنا یه قدرتایی داریم کهه با یکم ناز و عشوه و غذای خوشمزه و دو تا حرف ...

همسرم من به شدت آدم باهوشی..خیلی چیزا روش جواب نمیده😄😄..چون برعکس هوش عاطفی پایینی داره..

اوایل اینجور نبوداااا.ازسال دوم اینجوری شد

آخع بستگی داره که این سرد بودنش توی جمع دلیلش از خجالت باشه؟یا از غرورش باشه؟یا تربیت خانوادگیش اینج ...

من میکنم اون متقابل جبران نمیکنه..

احساس میکنم از خجالت وکمی غرور

مهم خلوته زندگیتم تو چشم نمیره کسیم زیرآبتو نمیزنه پیشش.خوبیاشو ببین دیگه اونم شخصیتش اینطوریه باز ش ...

نمیدونم..شاید سرهمین موضوع بچه دار شدن حساس شدم..چون به لحاظ روحی خیلی اذیتم...

همسرم این مدلی که باید همه چی روازش درخواست کنی..بهم محبت کن..بغلم کن..بخوای منتظرش بمونی پیرشدی رفته

همسرم من به شدت آدم باهوشی..خیلی چیزا روش جواب نمیده😄😄..چون برعکس هوش عاطفی پایینی داره..اوایل این ...

یعنی وقتی بهش توجه میکنید ، یا مثلا بهش میگید فلان کارو کردی خیلیی بهم لذت داد خیلی خوشم اومد چقدر قوی و باهوش هستی چجوری فهمیدی اینو دوست دارم و امثالش

سر خوش نمیشه?