2777
2789
عنوان

عشق مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 54 پست
عزیزم همسرت با برادرش مقایسه نکن اصلا ، چون بهش احساس ناکافی بودن میدی . همسر منم نسبت به برادرش تو ...

نه عزیزم اصلا بهروش نمیارم..

ولی یه وقتایی زن نیاز داره شوهرش اون محبتی که بهش داره رو نشون بده..همسرم من متاستفانه تا یکی رو میبینه جوری رفتار میکنع انگار با من غریبه است..همین آزارم میده

اگ شوهرت فقط توی جمع بلد نیست محبت بکنه و توی خلوت خودتون بی محبت نیست، پس دیگه ایراد بنی اسرائیلی ر ...

ایراد نذاشتم عزیزم..

فقط گفتم دلم میخواد نه به اندازه خلوتمون ولی در حد مختصر توجمع محبتش رونشون بده...نه جوری که انگارمن غریبم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیز دلمممممممممچرا دعپا داشتید؟بچه ام داری؟

سر اینکه بهم توجه ومحبت کافی نداره..مدام سرش،تو گوشی..

نه سه ساله تواقدامیم..مدام هم قرص دارو وآزمایش

نه عزیزم اصلا بهروش نمیارم..ولی یه وقتایی زن نیاز داره شوهرش اون محبتی که بهش داره رو نشون بده..همسر ...

مال منم همینه 😆

احساس میکنم کنار اون آدما احساس امنیت نمیکنه تا احساساتش رو نشون بده

یجورایی خودمم دوست ندارم حسای عاشقانه ام رو جلوی بقیه حتی خانوادم نشون بدم

احساس خطر میکنیم

بیشتر از هم دور وایمستیم

ولی عاشق همیم

مال منم همینه 😆احساس میکنم کنار اون آدما احساس امنیت نمیکنه تا احساساتش رو نشون بده یجورایی خودمم د ...

دوست داره ادای مردسالارارو دربیاره ولی نمیتونه..

حس میکنه محبت به من توجنع کار زشتیه

خوبیای همسرتو ببین .بعضیا تو جمع فقط اینجورن .من مامانم اینا بیان خونمون همسرم پا میشه میوه میاره چا ...

همسر من برعکس..قبلش خوبه..یکی که میاد انگار بینمون صیغه طلاق جاری شده..اصلا منو نمیبینه..

نه واقعیته.بخدا من تصمیم گرفتم حبران کنم

جبررررااان😄😄

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

دوست داره ادای مردسالارارو دربیاره ولی نمیتونه..حس میکنه محبت به من توجنع کار زشتیه

آره دیگه ، آخه باور کن بعد یه مدت اطرافیان یه حس سنگینی بهت میدن و شوهرتون قطعا اینو حس کرده .

مهم خلوت خودتونه

اابته شما به حالتی که مناسبه میتونید موضوع رو مطرح کنید

مثلا بگید آخ چقدر وقتی فلان جا تو جمع حواست بهم بود حس خوبی گرفتم

و همینجوری کم کم با تشویق شما ترغیب میشه