2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چون خیلی ساله بدنسازی کار کردم برای رونم دارم اما چون پوستم روشنه زیاد مشخص نیست ،مشخصم بود واسم مهم نبود

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
چیزی مصرف نمیکردی؟

مثلاً چی ؟ تو بدنسازی چون حجم میگیری بعضی وقتا ترک پوستی هم میگیری

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
بنظرت میتونم با برنامه اصولی بدنم لاغر شه صورتم تپل بخونه؟

نه دیگه بدنسازی کلا آب بدن و میکشه و صورت لاغر میشه ،من خیلی مراقبت پوستی و ویتامین استفاده میکنم اما باز جبران نشده ،اما نسبت به بقیه رشته ها زودتر لاغرتر میکنه ،هر رشته ای بری تا 24 ساعت چربی سوزی داری تو بدنسازی تا 48 ساعت

پس بیخیالش😑😑🤦♀️😂

واسه صورتت گلیسیرین استفاده کن با ترکیب گلاب تو یک ماه اوکی میشی

واسه صورتت گلیسیرین استفاده کن با ترکیب گلاب تو یک ماه اوکی میشی

من رفتم باشگاه بدنم فیت شد لاغر شدم گفتم اینبار اصولی برم شاید صورتم تتپل موند انگار نمیشع

از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!

من رفتم باشگاه بدنم فیت شد لاغر شدم گفتم اینبار اصولی برم شاید صورتم تتپل موند انگار نمیشع

نه نمیشه چون چربی کل بدن کم میشه