2777
2789
عنوان

بارداری دوم

179 بازدید | 19 پست

پسرم سه سالشه و تنهاس هیچکیو نداریم فقط خواهرم و برادرم که اونا هم دانشگاه و سرکارن میدونم دلیل نمیشه و شرایط سخته اما وقتی میبینم پسرم آنقدر تنهاس و خودم با خواهر و برادر بزرگ شدم دلم میسوزه از طرفی زایمانم با بیهوشی و اورژانسی بود و وقتی شکممو فشار دادن خیلی اذیت شدم و همسرم هم میگه بچه دوم بیاریم اما این کابوس ماساژ رحم ولم نمیکنه

اینم بگم اوضاعمون متوسط رو به پایینه اما همسرم هر چی که برا بچه و خودم لازم باشه میگیره فقط برا خودش نمیگیره

خب چرا با این شرایط میخوای فقط به خاطر تنهایی پسرت ، بیاری

دو روز دیگه نتونی نیازهاشون رو برطرف کنی ، هردوشون شاکی میشن که البته حق دارن

الان شوهرت واسه خودش هیچی نمیخره

دو روز دیگه به دنیا بیاد واسه تو نمیخره

بعد خود شما میای اینجا تاپیک گله شکایت میزنی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا مردا اصلا نمیفهمن برای زایمان چقد به یه زن فشار جسمی و روحی میادواقعا بدم میاد از این رفتارشون

خانمه اصرار داره ، نه شوهرش

شوهرش موافقت کرده

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

بالاخره که باید دومی هم بیاری، پس ، زودتر، بهتر. شاید این بار زایمانت آسون تر بود.

من که واسه دومی دوساعت طول نکشید، ولی اولی چندین ساعت طول کشید.

اگه تصمیم دومی داری، اقدام کن، تا اوکی شه ممکنه ۷،۸ ماه هم طول بکشه.

پوشک هم گرونه البته، و قطره های مولتی و آهن...

دختر منم سه سال و نیمشه و هم سن کلا تو فامیل هم نداره. ولی بخاطر هم بازی داشتنش به بچه دوم فکر نمیکنم.

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

بالاخره که باید دومی هم بیاری، پس ، زودتر، بهتر. شاید این بار زایمانت آسون تر بود.من که واسه دومی د ...

بله میدونم تازه پسرمو از پوشک گرفتم😅

طبیعی بودین؟

من درد طبیعی کشیدم بعد سزارین

اونم دوست داره ولی میگه تصمیم خودته

چی بگم والا

وقتی که واضحه ، جایی برای دلیل آوردن نمیمونه

خودت میگی نمیتونی گوشت بخری

لباست رو هم مامانت میخره

حالتون خوبه شماها؟؟؟؟

دومی رو بیاری که به اونم گرسنگی بدی؟؟؟

دختر ۷ و نیم ماهشهوحشت دارم از بارداری دومببین اعصابشو داری؟امروز حاضر بودم از اول بزام ولی انقد اذی ...

خب شما تازه زایمان کردید اون سن خیلی سخته یکم بگذره و مستقل بشه شاید مثل من بشید

کجا گفتم نمیتونم گوشت بخرم؟🧐

توی یکی دوتا تاپیک قبلت

عنوان: اونایی که وضعشون خوب نیست بیان