bbbbabyy مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 5100 عنوان خیلی ناراحتم 62 بازدید | 4 پست چون بابام بهم توهین میکنه فش میده خسته شدم😞😞 خسته ام خدا لطفا کافیه من نمیتونم ): 1405/06/15 | 01:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hosein0nz عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 2511 حق داری باشی. هر کسی پدر نمیتونه باشه... سعی کن مستقل باشی و حرف هاشو نشنوی خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.
bbbbabyy مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 5100 حق داری باشی. هر کسی پدر نمیتونه باشه... سعی کن مستقل باشی و حرف هاشو نشنوی حتی با اینکه سعی میکنم و بازم بهم فش. میده و توهین میکنه مثلا ادم معتقدی م هست من همیشه محبت کردم ولی ادم زورگویی هست خسته ام خدا لطفا کافیه من نمیتونم ):
hosein0nz عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 2511 حتی با اینکه سعی میکنم و بازم بهم فش. میده و توهین میکنه مثلا ادم معتقدی م هست من همیشه محبت کردم ول ... جلوی آدم زورگو یکم باید وایساد ولی چون همیشه پیششی زیاد اهمیت نده بهش خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.
hosein0nz عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 2511 مرسی🥲 از خودت مراقبت کن و سعی کن آدم موفقی بشی خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.