مریم۱۹۹۴ مدیر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 619 عنوان چیکار کنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 12305 بازدید | 69 پست امشب خونه پدر شوهرم بودیم برادر شوهرم ۱۷ سالشه چون میخواست فوتبال ببینه کلید خونه مون رو گرفت و رفت.چند دقیقه پیش که برگشتیم رفتم لباس عوض کنم متوجه شدم کشویی که لباس زیرامو میذارم دست کاری شده و یکی از لباسام...شما میگین چیکار کنم؟ دوست داشتن را نمی نویسند ثابت می کنند . 1397/03/31 | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم۱۹۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 619 اوکی خیلی بوداره قضیه تحقیق کن یا خودش جق زده یا کسیو اورده شورت توروپوشیده یا عکس تورودیده و باشو ... خودم میگم احتمالا جق زده بعدشم ریخته رو لباس دوست داشتن را نمی نویسند ثابت می کنند .
موفلفلی عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 4214 اوکی خیلی بوداره قضیه تحقیق کن یا خودش جق زده یا کسیو اورده شورت توروپوشیده یا عکس تورودیده و باشو ... خوب بود دیگه اینقدر واضح نمیگفتید اینجا مردا هم هستند و میخونند، سربسته بگید بهتره، اصلا اون کلمه ج... را نگید، زشته
manc عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 3652 خوب بود دیگه اینقدر واضح نمیگفتید اینجا مردا هم هستند و میخونند، سربسته بگید بهتره، اصلا اون کلمه ج. ... اعصابم خورد بود چجور اینو سربستش کنم توبکن منم یادبگیرم خخخمرد بیکار بیاد نی نی سایت خواهشا برامشکلاتم یه صلواتمهمونم کنید😔
موناگل عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3339 شاید چیزی خورده دستش کثیف بوده دنبال دستمال بوده حال نداشته از کشو یه لباس یرداشته&nbs ... مردم از خنده خدا نکشدت.چقد بده کلا از پسرای نوجوون بدم میاد همشون یه چیزیشون میشه.خودم پسرمو 18 سالگی داماد میکنم
مریم۱۹۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 619 شاید گریه کرده از باخت...مفشو باهاش پاک کرده مگه میشه همچین چیزی دوست داشتن را نمی نویسند ثابت می کنند .
manc عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 3652 خودم میگم احتمالا جق زده بعدشم ریخته رو لباس اصلاازقصدرفته خونوتون حالش بدبوده خواهشا برامشکلاتم یه صلواتمهمونم کنید😔
shiringoliiiii عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 4051 مگه میشه همچین چیزی اره شاید بشه.. الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
مریم۱۹۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 619 اعصابم خورد بود چجور اینو سربستش کنم توبکن منم یادبگیرم خخخ مرد بیکار بیاد نی نی سایت حالا اشکالی نداره بحث نکنین با هم دوست داشتن را نمی نویسند ثابت می کنند .
مریم۱۹۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 619 اصلاازقصدرفته خونوتون حالش بدبوده آره شاید بهترین فرصت بوده براش دوست داشتن را نمی نویسند ثابت می کنند .