2821
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12305 بازدید | 69 پست
مگه خودشون تو خونه تلویزیون نداشتند؟! قبلاً هم خونتون رفته تنها؟! 

تنهایی نه نرفته فقط امشب چون خونشون شلوغ بود 

گفت اینجا سرو صدا زیاده من برم خونه داداش

دوست داشتن را نمی نویسند ثابت می کنند .  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنهایی نه نرفته فقط امشب چون خونشون شلوغ بود  گفت اینجا سرو صدا زیاده من برم خونه داداش

دیگه بهش کلید نده، به روی اون بچه هم نیار، خودت هم مراقب باش ، از رو کلیدتون یکی نسازه، به شوهرت نمی‌دونم بگی یا نه! خودت میدونی، ولی خودت به اون بچه چیزی نگو

گناه داره،آبروشو نبر،همه ی لباساتو بشور،ازین به بعد هم به هیچ کس کلید نده

بریز دور همه لباساتو به نظرم 😷😣😣

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
گناه داره،آبروشو نبر،همه ی لباساتو بشور،ازین به بعد هم به هیچ کس کلید نده

بنظرم باید همه رو بریزه دور با شستن تمیز نمیشه😷😷😷

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
آخه اگه میشستمش که همه ش خیش بود  این فقط یه لکه س که معلومه باز با یه چیزی پاک شده

اوکی

خیلی بوداره قضیه تحقیق کن

یا خودش جق زده یا کسیو اورده شورت توروپوشیده یا عکس تورودیده و باشورتت حال کرده یاخدا

چقدر بد زنداداش توفکرادم باشه

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔

من بودم میگفتم به شوهرم، یه بار برادر شوهر کوچیکم اومده بود از کامپیوتر خونمون استفاده کنه، تو تاریخچه اش که بعد رفتم دیدم سایت ها و جستجوهای بد داشته، به شوهرم گفتم ولی دیگه به روی شوهرم نیاوردم نمی‌دونم به داداشش اصلا گفت یا نه!

اگه اینکارو بکنه که خیلی کار زشتیه

شاید گریه کرده از باخت...مفشو باهاش پاک کرده

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز