2777
2789

تو پسرا بیشتر هست اره مخصوصا حضوری

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو پسرا بیشتر هست اره مخصوصا حضوری

والا هر چی پسر دیدم همش پرو روicon

پسر خجالتیم هست مگه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

والا هر چی پسر دیدم همش پرو رو پسر خجالتیم هست مگه

اره والا من نمیتونم حتی ارتباطی چشمی بگیرم اکثرا مواقع

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

اره والا من نمیتونم حتی ارتباطی چشمی بگیرم اکثرا مواقع

بنظرم خوب نیستا در این حد هم

چرا خب

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

کاش نبود اه تو بودی یه دختر ابنجوری بود ، مثلا اینجوری فکر می کردی نباید حرف بزنه ؟

ببین به پسره باید یجوری نشون بدی علاقه داری بهش و اون بیاد جلو همین

بنظرم خوب نیستا در این حد همچرا خب

icon والا حس بدی میگیرم که حس نا امنی بگیرین دلیلش اینه

ببین به پسره باید یجوری نشون بدی علاقه داری بهش و اون بیاد جلو همین

وای ماجراش خیلی طولانیه خلاصه بگم حدودا ۳ سال باهاشم ولی وسطاش چون کار داریم از هم فاصله زیاد داریم