2777
2789
عنوان

حالم بده

38 بازدید | 7 پست

خدایا هیچ اشکی نیست غم منو بشوره هیچ امیدی نیست دلمو اروم کنه هیچ جایی نیست فراموش کنم درد درده هرجا برم همراهه چرا تموم نمیشه😞 امروز که از خواب بیدار شدم خدا دیگه برای غمام گریه نکردم برای اینکه هنوز زنده بودم گریه کردم

لا حول ولا قوة الا باالله همه چی به وقتش قشنگه و قلبی تلنبار شده از غم:(

خیل چیزا شده به اندازه یک عمره چی بگم اخه هیچی ارومم نمیکنه مثل دریایی که اتیش بگیره

آخی

خدا بهت آرامش بده عزیزم

سخت می خواهم ک در آغوش تنگ آرم تورا،هر قدر افشرده ای دل را بیفشارم تورا....🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چراچی شده

خیل چیزا شده به اندازه یک عمره چی بگم اخه هیچی ارومم نمیکنه مثل دریایی که اتیش بگیره

امیدوارم خدا این روزهای سخت رو برات زودتر تموم کنه و دلت دوباره رنگ آرامش ببینه هیچ شرایطی همیشگی نیست امیدوارم خیلی زود حال دلت بهتر بشه🤍

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

امیدوارم خدا این روزهای سخت رو برات زودتر تموم کنه و دلت دوباره رنگ آرامش ببینه هیچ شرایطی همیشگی نی ...

مرسی عزیزم خدا بهت سلامتی بده