2777
2789
عنوان

عمل بینی

18 بازدید | 3 پست

میخوام بینیمو عمل کنم نمیدونم چطوری تحقیق کنم

کسی بینیشو پیش دکتر آرش حقیقی عمل کرده

هر دکتری انتخاب میکنم یکی میگه خوبه اون یکی میگه بده

لطفا کسایی که تجربشو داشتن راهنمایی کنن

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

ببین نتیجه فرق میکنه خب یعنی مثلاً شاید یه نفر میره بینیشو عمل میکنه و اون چیزی که میخواسته نبوده ولی شاید اگه شما ببینی بگی چه بینی قشنگی پس نمیشه بگی که وقتی یه نفر میگه کارش بد بوده قطعاً کارش بده یا وقتی یه نفر میگه کارش خوبه قطعاً کارش خوبه

برو نمونه کارهاشو از نزدیک ببین و اگه راضی بودی عمل کن

سیزده پنجاه و رحمانی صرفا یه عدد و یه اسمن ربطی به سال تولد یا فامیلی ندارهههه

ببین نتیجه فرق میکنه خب یعنی مثلاً شاید یه نفر میره بینیشو عمل میکنه و اون چیزی که میخواسته نبوده ول ...

شهرمون از تهرانو کرج چند ساعتی فاصله داره

محدودیت دارم همش بخوام برم

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شهرمون از تهرانو کرج چند ساعتی فاصله دارهمحدودیت دارم همش بخوام برم

خب دیگه یا باید زیبایی بینی تو انتخاب کنی که بیای ببینی بری یا اینکه نمیخوای رفت و آمدن بکنی که منتظر باشی نتیجه خیلی خوبی نگیری

سیزده پنجاه و رحمانی صرفا یه عدد و یه اسمن ربطی به سال تولد یا فامیلی ندارهههه