2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش کن پیاده روی. از دختر دایی من ک بدتر نیستی ده سال بود رو وزن ۱۱۵ کیلو مونده بود

۳ ماه فقط ات و اشغال و قند نخورد

الان شده ۷۵ کیلو

خودمم ۹۲ کیلو بودم با کالری شماری رسیدم ۶۹ کیلو

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

ورزش کن پیاده روی. از دختر دایی من ک بدتر نیستی ده سال بود رو وزن ۱۱۵ کیلو مونده بود ۳ ماه فقط ات و ...

من پرخوری عصبی دارم ...۵ ساله،وزنم همینه از ۹۰ نمیام پایین انواع رژیم و ورزش رو انجام دادم

میشه راهنمایی کنی

اگ میتونی وزن کم کنی که انجام نده

جراحی سختی هست کلا و بعدش میدونم باید پروتئین خورد و..برای اینکه پوست نیوفته سر وزن کم نشدن و اینا

دیگ چی بگم مشکل گوارشی هم گاهی ایحاد میشه مثلا یبوست اینا

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

جاری من اسلیو کرد نابود شد ب تمام معنا

همش زیر سرم کم خونی شدید

الان بعد ۴ سال قشنگ برگشت داده شده ۹۰ کیلو

گفتم تو ک دوباره چاق شدی گفت اره دکتر همون موقع هم بهم گفت برگشت داره

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

من پرخوری عصبی دارم ...۵ ساله،وزنم همینه از ۹۰ نمیام پایین انواع رژیم و ورزش رو انجام دادم

خوب کنترل کن بخدا دختر دایی من چند سال با همین بهانه ها خودش را گول زدن الان تازه میگه چقد بی اراده بودم الکی خودمو گول میزدم

اگر همپرخوری داری پس بعد اسلیو نمیتونی کنترل کنی دوباره زود برمیگرده

سلام ۹۰ کیلو وزنی نیست که بخاطر اون بری زیر تیغ جراحی ا نم اسلیو که خیلی سخته و معده تو بر میدارن فقط یه لوله از معده می مونه . الان روشهای کم عارضه تر اومده . امپولهای لاغری که حداقل عوارضش کمتره . اما واقعا ۹۰ کیلو اونقد نیست که حتی آمپول بخای بزنی مردانه رژیم بگیر و ورزش کن میادپایین