2777
2789
عنوان

اون زن اصلا به درد میخورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4918 بازدید | 179 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره زن فقط باید بخوره بخوابه الاگارسون کنه و پول خرج کنه خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

حقته تاپیکت بترکه داری توهین میکنی یه تک فرزند بود ک هیچ کمکی نمیکرد خیلیا تو این زمونه تک فرزندن من جمله من

حالا انگار خاله من ک بچه هشتمه خیلی کمک مادربزرگم کرد

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔

تو اصلا به درد  زن گرفتن نمیخوری

برو همون پیش ننت نگهداریت کنه

مردایی عین تو خونه خراب کنین

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔

کار خوبی میکرده ..اصلا چتیی ریختنو و سفره پاک کردن ک وظیفه رن نیست .لطفییه ک بهتون میکنیم ..لیاققققت ندارین ک 😠😬😡

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

الان هدفت چیه ؟

درد دل که یکم توجه کن نشستی وسط جمع زنونه عیب زنت رو میگی فکر کن زن سابقت بشینه وسط جمع مردونه عیبهای شما رو بگه 

جالبه به نظرت ؟

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
منم تقریبا این مدلم  شوهرم بسیار دوستم میداره

تو کارای خونه کمک شوهرتون نمیکنی؟ ،،،😃

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.