2777
2789
عنوان

پستچی عوضی

197 بازدید | 15 پست

حالا خوبه تو ایران زندگی میکنه میدونه همش برقا میره اومده زنگ آیفون زده دیده کسی جواب نمیده رفته به موبایلم زنگ نزده

اونم ساعت ۲ اومده با اینکه برام پیام اومده بود پستچی تا ساعت ۱ بسته رو میاره

حالا چی کنم شمارشو ندارم اگه فردام همینکارو کنه چی

باید تماس میگرفت

نهایتا برو خود اداره پست، بسته رو تحویل بگیر

من شماره کل پستچی ها شهرمونو دارم🤣

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسته رو معمولا بعدش می برن مرکز پستی . به کاغذ ننداخت تو خونه ؟ رو اون قبض نوشته که با کد رهگیری بری مرکز پستی منطقه تون

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
باید تماس میگرفتنهایتا برو خود اداره پست، بسته رو تحویل بگیرمن شماره کل پستچی ها شهرمونو دارم🤣

اخه بستم فک کنم پیشش مونده باشه نمیتونم برم اداره پست

همدان نیستی بهم شمارشونو بدی😂

اگ نیاورد میری توسایت اسمشو درمیاری شکایت پرمیکنی فوری پیگیری میکنن بعد خودش بهت زنک میزنه کاری ک من ...

کدوم سایت؟

من همون سایتی که کد مرسوله رو میزنم پایینش نوشته شکایت روش میزنم بالا نمیاره

اخه بستم فک کنم پیشش مونده باشه نمیتونم برم اداره پست همدان نیستی بهم شمارشونو بدی😂

نه عزیزم😂

منم یبار بستم اینجوری شد

رفتم اداره، شماره نزدیک ۱۰ تا پستچی رو گرفتم🤣🤣

از دستم آسایش ندارن

یکیشون یبار زنگ زد خونه نبودم، گفتم تو خیابونم اگه اینوری میای بیارش برام😐😂

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

باید تماس میگرفتنهایتا برو خود اداره پست، بسته رو تحویل بگیرمن شماره کل پستچی ها شهرمونو دارم🤣

خواهر منم خرید اینترنتی میکنه هم برای خودش و همسرش هم برای دخترش

اون هم تقریبا دیگه توی اداره ساری شماره پستچی هایی که توی منطقه شون کار میکنن رو داره

چندروز پیش خونمون بود دیدم با بنده خدا تماس گرفت گفت آقای فلانی بسته منو لطفا منزل نبرید لطفا تشریف بیارید به این آدری من منزل پدرم هستم،. سر راهتون هم هست

وقتی قطع کرد نگاش کردم گفتم واقعا پستچی بود ؟

گفت آره 😂

گفتم دمت گرم بابا 🤠

خواهر منم خیلی خیلی خرید اینترنتی میکنه هم برای خودش و همسرش هم برای دخترش و خونه و...

اون هم تقریبا دیگه توی اداره ساری شماره پستچی هایی که توی منطقه شون کار میکنن رو داره همه رو

چندروز پیش خونمون بود دیدم با بنده خدا تماس گرفت گفت آقای فلانی بسته منو لطفا منزل نبرید لطفا تشریف بیارید به این آدرس، من منزل پدرم هستم،. سر راهتون هم هست

وقتی قطع کرد نگاش کردم گفتم واقعا پستچی بود ؟

گفت آره 😂

گفتم دمت گرم بابا، دسخوش 🤠

خواهر منم خرید اینترنتی میکنه هم برای خودش و همسرش هم برای دخترشاون هم تقریبا دیگه توی اداره ساری شم ...

خواهرت نسخه دیگه ای از منه😂

حالا من شوهر و بچه ندارم، فقط برا خودم خرید میکنم

از دستم زله شدن😂

اون سری، آقاعه ی بسته آورد به فامیلی من بود ولی برا من نبود

گفتم خوووو یعنی هر فامیلی مث من بود یعنی منم مرد حسابی😭😂 گفت خب همش شما سفارش میدید

خواهرت نسخه دیگه ای از منه😂حالا من شوهر و بچه ندارم، فقط برا خودم خرید میکنماز دستم زله شدن😂اون سر ...

آره والا 🤠😂

شما هم جای خواهر منی قطعا، هم جای خواهر منی هم مثل خواهرم خرید اینترنی زیاد داری

موفق باشی همیشه 🙏💯