2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

66 بازدید | 12 پست

رلم دو روز رفت شمال امروز برگشت خونه اش این جند وقته خیلی رفتارش باهم سرد شده خیلی بهم بی توجه دائم گریه میکنم و حالم بده و حس تنفر ازش دارم قبلا یه گوشی و دوتا خط داشت بعد گفت یه گوشی جدید میخوام بخرم دوتا خط قبلی و گوشی قبلی اش رو داد داداشش کلی تازگی ها متوجه شدم که بهم دروغ گفته و گوشی دست خودش بوده امشب هم زنگ زدم جواب نواد زنگ زدم ب اون یکی گوشیش در حال مکالمه بود بعدش زنگ زد گفت دوستم بوده زنگ زده خواستم بهت زنگ بزنم بعدش خودم ،منم گفتم از صبح از نگرانی انقدر زنگ زدم خب اول به من زنگ میزدی این رفتارت چه معنی میده بهش گفتم سگ عوضی فک کردی سگ کی هستی اونم برگشت گفت اه بسه دیگه کم زنگ بزن خوشم نمیاد انقدر زنگ میزنی و میرینی تو اعصابم احمق چل روانی💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ارزش خودتو بدون ، پیگیرش نباش و فاصله بگیر

رنج به وصال | خوشبخت 🍊🍃 ... راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند ... از بیانات قائد شهید در ۱۴ دی ۱۴۰۱ : زن، گل، عطر خوشبو و هوای تنفس در خانه است. 😌🌸

هرچقدر دلت خواست گریه کن تا دلت سبک شهبعدش دیگه کات کن مرگ یه بار شیون یه بار

تاکید میکرد که من بهت خیانت نکردم ولی تاکید هم میکرد ب سیم کارت قبلیاش اصلا زنگ نزنم هی انقدر حالم بده نمیتونم اشکام رو کنترل کنم خیلی خون ب جیگرم کرد ازش متنفرم باورت میشه؟

تاکید میکرد که من بهت خیانت نکردم ولی تاکید هم میکرد ب سیم کارت قبلیاش اصلا زنگ نزنم هی انقدر حالم ب ...

چرا باورم نشه آخه

ولی اولش باید پیگیری میکردی که چی شد سرد شد و اینجور زود از یادش رفتی

در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه