2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایکیو جامع اصلی تک پایه خیلی سبز دهم اینو کامل نزدم خیلی سادست آزمون هم سالیانه ماز و قلمچی و خیلی س ...

نهایی زیست فقط سوالات. نهایی؟

لطفا لطفا لایک نکنید❌❌ و آقایون درخواست دوستی ندین❌

خوبع برنامت شیمیو بنظرم فراهانی ببین جزوشو بخون تست بزن آزمون هم زیاد کار کن براش حتی اگه درصدت۵شد ه ...

عزیزم با فراهانی تونسی مسائل کنکور بزنی؟

حس میکنم مسائل خیلی حفظی طور میگه

میخواستم دبیرمو برای مسائل عوض کنم ولی از حفظیات و .. همین فراهانی باشه

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
ایکیو جامع اصلی تک پایه خیلی سبز دهم اینو کامل نزدم خیلی سادست آزمون هم سالیانه ماز و قلمچی و خیلی س ...

زیست چطوری با فرهمندنیا رفتید بعد ایکیو زدین؟

چون خیلی تناقض دارن اینا باهم

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
عزیزم با فراهانی تونسی مسائل کنکور بزنی؟حس میکنم مسائل خیلی حفظی طور میگه میخواستم دبیرمو برای مسائل ...

من راستش فقط ۲تاشو تونستم بزنم قبول دارم فراهانی مسئله سخت کار نمیکنه ولی خب بیس استو و مسائلو یادبگیر بعد خودت مدام تست بزن اولاش میلنگی بعدش اوکی میشی

زیست چطوری با فرهمندنیا رفتید بعد ایکیو زدین؟چون خیلی تناقض دارن اینا باهم

فرهمند میگفت پینوکیو ولی من خوشم نیومد از کتابش بنظرم ایکیو بهتر بود آنچنان تناقض ندارن درجاهای اختلافی با حرف فرهمند پیش برو

تست زیاددددددددد

فیزیک قضاتیییی

مسائل شیمییی

ریاضی رو رها نکنننننننن

برای زیست تاجایی که میتونی سوالای ازمونارو حل کننننن

زمین فراموش نشود

همیشه قبل از اینکه بیای تو این سایت قبلش از خودت یه معذرت خواهی کن که باید تاپیک هایی رو ببینی که در شان تو نیست و توسط یک استارتر بی مغز زده شده... خیلیم معذرت خواهی کن||بشدت از دخترایی که آویزون پسرا هستن متنفرم... شماها آبروی تمام دخترارو بردین ! متاسفانه تو این سایتم زیادین || عاشق دخترایی هستم که شخصیت استوار و محکم دارن و کلی زمین خوردن اما هربار خودشون بلند شدن و روی پای خودشون ایستادن و تشنه ی توسعه و پیشرفت هستن♥︎|| خواهشا تویی که نصف تاپیکات حس شیشم و ف*ال گیر و دعا نویسه حرف از جهان سومی بودن نزن! || دست از عادی سازی کردن رابطه تو دوستی بردار احمق، تو پس فردا قراره مادر بشی ، اه|| عزیزم قانونه کشورته ، سبد میوه نیست که موزشو برداری سیب شو برنداری! با یه قانون حال میکنی رعایت میکنی با یه قانون حال نمیکنی ازش ایراد میگیری؟ رعایت نمیکنی؟ بی فرهنگ قانون گریز!!