2777
2789
من نمراتم خیلی بد شدنچیکار کنم نمراتم خوب شن؟درس خونده بودم..نمونه سوال کار نکردم ولی نمراتم افتضاح ...

اشتباهت همین بوده دیگه از مهر بخون نهایی و بعد درس به درس که میخونی نمونه سوال بزن براش شب امتحان فقط جامع حل کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباهت همین بوده دیگه از مهر بخون نهایی و بعد درس به درس که میخونی نمونه سوال بزن براش شب امتحان فق ...

ممنون عزیزم

خیلی ناراحتم من تلاشام بیهوده بوده

مثلن تست کم زدم

برا همون فاجعه به بار اوردم

تاپیک من پر از انرژی منفیه چون درونم به شدت آشفته هست💔💔

ممنون عزیزمخیلی ناراحتم من تلاشام بیهوده بودهمثلن تست کم زدمبرا همون فاجعه به بار اوردم

تلاشات بیهوده نبوده صرفا کافی نبوده مطمئنم امسال و میترکونی

منم کنکورم جالب نشد

همون یدونه بزنی هنر کردی یدونه کافیه بعدش فقط آزمون بزن خصوصا زیست و تمرین و زمانبندی دفترچه ۲

میخوام دو درس ۶۰ بزنمژ درس چهل ی درس ۳۰

ی منبع برا اینا کافی نیست

لطفا لطفا لایک نکنید❌❌ و آقایون درخواست دوستی ندین❌

تلاشات بیهوده نبوده صرفا کافی نبوده مطمئنم امسال و میترکونیمنم کنکورم جالب نشد

خداکنه امسال مثل ادم تلاش کنم

من درس خوندنم عمقی نبود

امیدوارم اون چیزی که میخوایی بشه

من خودم شاغلم ولی چون کمالگرام و دیدم از زندگیم راضی نیستمبرگشتم مسیر کنکور..ولی هنوز نتونستم نتیجه بگیرم..درسته از تودمبیزار میشم ولی همچنان دوست دارم نتیجه بگیرم

تاپیک من پر از انرژی منفیه چون درونم به شدت آشفته هست💔💔

میخوام دو درس ۶۰ بزنمژ درس چهل ی درس ۳۰ ی منبع برا اینا کافی نیست

چرا سقف مشخص کردی دو درسو ۶۰تعیین کردی ت کنکور ۴۰میزنی نباید سقف مشخص کنی این نکته ۱

نکته ۲ من راستشو گفتم نمیرسی نهایت بتونی منبع دو بزنی که اونم برای همه درسا نمیشه نمیدونم شاید دهم یازدهم خوب درس خوندی اون میشه

نکتهی۳ آزمون خیلیییی بهتر از کتاب تسته