2777
2789

طرف مشکل اینکه ازکسی شکست خورده روبه بدی طرف نسبت میده

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مادرشوهر دیر سلام کنه بهشون قیامت میکنن اصن.... نگفتنیه نی نی سایت

من خودم دخلشون رومیارم وکلی راحتم😁😂🤣🤣

کلی باهم خوبیم

به اونهااول ازدواج گفتم بامن خوب باشیدرفت وآمدهم بهمون خوش میگذره

باورنکردن وفکرکردن خونه پسرشونه راحت میان ومیرن

وقتی دیدن استقبالی ازطرف من نیست رعایت کردن

الان خوبیم

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

ولی من باهاشون مشکلی ندارم.اونا هم آدمای خوبین.مث خانواده ی خودم نگاشون میکنم.۲۰ ساله عروسشونم .مشکل ...

من ۵،۶ ساله ازدواج کردم

خونه پدر شوهرم میشینیم طبقه بالا

ولی هیچ مشکلی نداریم تعجب میکنم یه سری چیزا که واسه من عادیه طرف تو نینی سایت خون به پا میکنه واسش

من ۵،۶ ساله ازدواج کردم خونه پدر شوهرم میشینیم طبقه بالاولی هیچ مشکلی نداریم تعجب میکنم یه سری چیزا ...

بستگی به خانواده ها و سطح روابط داره.همه که مشکل ندارن.البته ابن وسط نقش شوهر خیلی مهمه که تعادل رو بتونه بین هر دو طرف برقرار کنه

🌺 زندگی ما زاییده ی اندیشه ی ماست (مارک اورل)🌺

من ۵،۶ ساله ازدواج کردم خونه پدر شوهرم میشینیم طبقه بالاولی هیچ مشکلی نداریم تعجب میکنم یه سری چیزا ...

منم واقعانمیفهمم کاربعضیارو

به قول شماکوچکترین چیزهاروتاماههاگزینه دعوادرست میکنندوخون همسرشون روتوی شیشه میکنند