زیزیگولو009 مدیر استارتر عضویت: 1405/05/21 تعداد پست: 25 عنوان مشکلش چیه 60 بازدید | 10 پست چرا آنقدر با خانواده شوهرتون مشکل دارین🤧🤣حرف میزننراه میرنلباس میپوشن باهر چیزی ناراحت میشین 🥴 دیروز | 19:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملوان_فوق_زبل عضویت: 1405/05/05 تعداد پست: 2852 طرف مشکل اینکه ازکسی شکست خورده روبه بدی طرف نسبت میده لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....
زیزیگولو009 مدیر استارتر عضویت: 1405/05/21 تعداد پست: 25 طرف مشکل اینکه ازکسی شکست خورده روبه بدی طرف نسبت میده مادرشوهر دیر سلام کنه بهشون قیامت میکنن اصن.... نگفتنیه نی نی سایت
ملوان_فوق_زبل عضویت: 1405/05/05 تعداد پست: 2852 مادرشوهر دیر سلام کنه بهشون قیامت میکنن اصن.... نگفتنیه نی نی سایت من خودم دخلشون رومیارم وکلی راحتم😁😂🤣🤣کلی باهم خوبیمبه اونهااول ازدواج گفتم بامن خوب باشیدرفت وآمدهم بهمون خوش میگذرهباورنکردن وفکرکردن خونه پسرشونه راحت میان ومیرنوقتی دیدن استقبالی ازطرف من نیست رعایت کردنالان خوبیم لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....
honia_hana عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 12495 ولی من باهاشون مشکلی ندارم.اونا هم آدمای خوبین.مث خانواده ی خودم نگاشون میکنم.۲۰ ساله عروسشونم .مشکل خاصی نداشتیم. 🌺 زندگی ما زاییده ی اندیشه ی ماست (مارک اورل)🌺
زیزیگولو009 مدیر استارتر عضویت: 1405/05/21 تعداد پست: 25 من خودم دخلشون رومیارم وکلی راحتم😁😂🤣🤣کلی باهم خوبیمبه اونهااول ازدواج گفتم بامن خوب باشیدرفت وآم ... 🥴😹
زیزیگولو009 مدیر استارتر عضویت: 1405/05/21 تعداد پست: 25 ولی من باهاشون مشکلی ندارم.اونا هم آدمای خوبین.مث خانواده ی خودم نگاشون میکنم.۲۰ ساله عروسشونم .مشکل ... من ۵،۶ ساله ازدواج کردم خونه پدر شوهرم میشینیم طبقه بالاولی هیچ مشکلی نداریم تعجب میکنم یه سری چیزا که واسه من عادیه طرف تو نینی سایت خون به پا میکنه واسش
honia_hana عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 12495 من ۵،۶ ساله ازدواج کردم خونه پدر شوهرم میشینیم طبقه بالاولی هیچ مشکلی نداریم تعجب میکنم یه سری چیزا ... بستگی به خانواده ها و سطح روابط داره.همه که مشکل ندارن.البته ابن وسط نقش شوهر خیلی مهمه که تعادل رو بتونه بین هر دو طرف برقرار کنه 🌺 زندگی ما زاییده ی اندیشه ی ماست (مارک اورل)🌺
ملوان_فوق_زبل عضویت: 1405/05/05 تعداد پست: 2852 من ۵،۶ ساله ازدواج کردم خونه پدر شوهرم میشینیم طبقه بالاولی هیچ مشکلی نداریم تعجب میکنم یه سری چیزا ... منم واقعانمیفهمم کاربعضیاروبه قول شماکوچکترین چیزهاروتاماههاگزینه دعوادرست میکنندوخون همسرشون روتوی شیشه میکنند لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....
زیزیگولو009 مدیر استارتر عضویت: 1405/05/21 تعداد پست: 25 بستگی به خانواده ها و سطح روابط داره.همه که مشکل ندارن.البته ابن وسط نقش شوهر خیلی مهمه که تعادل رو ... اره قبول دارم ....
زیزیگولو009 مدیر استارتر عضویت: 1405/05/21 تعداد پست: 25 منم واقعانمیفهمم کاربعضیاروبه قول شماکوچکترین چیزهاروتاماههاگزینه دعوادرست میکنندوخون همسرشون روتوی ... اوهوم 😥