2777
2789
عنوان

زن بابام

86 بازدید | 15 پست

بچه ها زن بابام از روز اولی که اومد چشم دیدنمو نداشت تک فرزندم هستم یه محبت یا توجه کوچیک از طرف بابام خیلی اعصابشو خرد میکنه و بعدش یه جوری روم خالی میکنه 🥲 بابامم اصلا دخالت نمیکنه نمیدونم چجوری با این رفتارش مقابله کنم خیلی فشار میاد بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میخواد اذیتت کنه حتما از اون لحظه یا صدا یا فیلم بگیر به بابات نشون بده

مهربونم ولی جدی تشریف دارم✨ پس حرفی نزن که جدی بشم🙂ولی خیلی دلسوز و مهربونم پس بازی نکن با روحیم

عزیزم بابام همه چیو میدونه ولی کاری نمیکنه 💔

چرا گلم بابات هیچی نمیگه؟🥲الهی😭 چی میکشی از دست نا مادریت😥 مادربزرگی نداری باهاش زندگی کنی؟

مهربونم ولی جدی تشریف دارم✨ پس حرفی نزن که جدی بشم🙂ولی خیلی دلسوز و مهربونم پس بازی نکن با روحیم

به نظرت زیر پست درد و دل کسی نمک ریختن کار قشنگیه!؟

چ نمکی مسخره

گفتم توام باهاش مث خودش رفتار کن

با هرکی عین خودش تا بفهمه

حالت خوش نیستا

سخت می خواهم ک در آغوش تنگ آرم تورا،هر قدر افشرده ای دل را بیفشارم تورا....🫀

چرا گلم بابات هیچی نمیگه؟🥲الهی😭 چی میکشی از دست نا مادریت😥 مادربزرگی نداری باهاش زندگی کنی؟

چون کولی بازی در میاره 😖 امتحان کردم تا یه کلمه حرف بخوام بزنم اعتراض کنم انقدر جیغ و داد میکنه که نتونم حرف بزنم 😅 نه ندارم متاسفانه ولی بابام گفته که پول بیاد دستش برام خونه جدا میگیره نزدیک خودشون

چون کولی بازی در میاره 😖 امتحان کردم تا یه کلمه حرف بخوام بزنم اعتراض کنم انقدر جیغ و داد میکنه که ...

خداروشکر از اون زن دور بشی بهتره 😵💫