2777
2789
عنوان

گل نشد

167 بازدید | 17 پست

چی میشد داور دقت نمیکرد    

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز نزد  

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

چهار گل از دست دادیم

چقدر الکی جیغ زدیما😐 ضایع شدم

دقیقا عین ما

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔

واییی.من به معجزه اعتقاد دارم اگر خدا بخواد.. و ما خودمونو باور کنیم بدونیم پایین نیستیم‌.یک عمره توی دور وبرم همه میگن ما جهان سومیم.ما مردم با فرهنگی نیستیم.ما تن پروریم .ما عاشق مرخصی گرفتنیم.

هر قدر هم پیشرفت کنیم همینیم از ادمای تحصیل کرده تا بی سواد از همه شنیدم.

الان دلم میخواد ما خوب بازی کنیم.بچه ها ک توی زمین میدون انگار من میدوم.من عاشق فوتبالم.و دلم میخواد ما ایرونیا باور کنیم میتونیم رو پای خودمون بلند شیم و این کشور جهان سومی هم میتونی با اراده و درایت پیشرفت کنه

ما زنده برآنیم که آرام نگیریم.موجیم که آسودگی ما عدم ماست