2777
2789
عنوان

رنگ پوست

134 بازدید | 21 پست

من صورتم سبزست، پا و دستام خیلی روشن تره و کتفام سفید هست. یه جورایی قشنگ دو رنگی محضه. بعد نمیدونم چرا اینجوریه!؟ همشم مادرم مسخرم میکنه بهم میگه وای سیاهی زشتی. در حالی که دماغم عروسکیه، چشام گرد و کلاً مشکل اجزای صورت و بدن ندارم. ولی این رنگ پوست عذابم میده. همش میگم خوشبحال اونایی که صورت بسیار سفید و خوشگل دارن

منم رنگارنگم😍😍

کفتر باز سایتم🕊از یه سنی به بعد خدا خودش موهاتونو مش میزنه با بهترین متریال از سر گذشته تون پس بیخودی هزینه نکنید....جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید 😔💔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خیلی ام دلشون بخواد ...سفید سفید سرخ و سفید حالا که رسید به سبزه هر چی بگی می ارزه💃💃

کفتر باز سایتم🕊از یه سنی به بعد خدا خودش موهاتونو مش میزنه با بهترین متریال از سر گذشته تون پس بیخودی هزینه نکنید....جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید 😔💔

قشنگه؟

بسیار زیبا خودتو دوس داشته باش جیگر

به منم تو خانواده میگفتن سیا

ولش بابا دنیا دو روزه پوست سالم باشه حالا هر رنگی

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
بابا اینا شعر، دختر باید سفید باشه 😭 من زشتتتتم

واقعیته کتاب اول عاشق خودت باش رو بخون قشنگم