من صورتم سبزست، پا و دستام خیلی روشن تره و کتفام سفید هست. یه جورایی قشنگ دو رنگی محضه. بعد نمیدونم چرا اینجوریه!؟ همشم مادرم مسخرم میکنه بهم میگه وای سیاهی زشتی. در حالی که دماغم عروسکیه، چشام گرد و کلاً مشکل اجزای صورت و بدن ندارم. ولی این رنگ پوست عذابم میده. همش میگم خوشبحال اونایی که صورت بسیار سفید و خوشگل دارن
کفتر باز سایتم🕊از یه سنی به بعد خدا خودش موهاتونو مش میزنه با بهترین متریال از سر گذشته تون پس بیخودی هزینه نکنید....جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید 😔💔
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خیلی ام دلشون بخواد ...سفید سفید سرخ و سفید حالا که رسید به سبزه هر چی بگی می ارزه💃💃
کفتر باز سایتم🕊از یه سنی به بعد خدا خودش موهاتونو مش میزنه با بهترین متریال از سر گذشته تون پس بیخودی هزینه نکنید....جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید 😔💔