2777
2789
عنوان

ماموپلاستی

99 بازدید | 28 پست

۵ روزه که عمل ماموپلاستی انجام دادم هنوز درن بهم وصله باید فردا بکشه برام. سایزم ۷۵ بود اما ریزه میزه بودم گفتم کوچیک کنم شماره گن هم الان ۶۵ زده روش خیلی سینم کوچیک شده اما امروز ترسیدم کسی دلمو خالی کرد و گفت باز بزرگ میشه و افتاده میشه موندم چیکا کنم

عشقم 💜

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نیازه کسی بعد عمل بیاد پیشت؟

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

آره سخته نمی تونی تنهایی

منم میخوام لیفت کنم،خیلی سخته؟یا قابل تحمله

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

نیاز به مراقبت کنه ؟میشه من تنهایی برم یه شهر دیگه همونجا عمل کنم یا حتما باید کسی باشه ک ازممراقبت ...

یک هفته کامل نمی تونی با درن کاری بکنی دستتو بالا ببری درد داری باید کسی پیشت باشه

عشقم 💜