2777
2789
عنوان

حق با منه❓️

33 بازدید | 3 پست

واقعا نمیخواستم این تاپیک رو بزنم ولی الان دیگه واقعا عصبیم ، بچه های یکی از عمو هام تقریبا چهار شب از هفته خونه ما هستن عصر میان تا شب ۳،۴ تا هم هستن ، منم درس میخونم واقعا اذیت میشم ، امشب بچه های داییم هم خونمونن اونا هم دوتان حالا اونا کمتر میان به کنار ولی اینا دیگه واقعا اذیتم میکنن حداقل یه شب تو هفته ، بدون هیچ خبری هممیان خونه ها نزدیکه من خودماگه یه روزی بچه هار بشمبدون خبر بچه هامو نمیفرستم خونه خواهرم. حق باهامه که عصبی بشم یا نه؟

مامانم هممیگه چیزی نگو بهشون

اگه میشه برای رفع مشکلم صلوات بفرستید و اگر در توانتون هست یه حمد یا توحید هم بخونید، خدا خیرتون بده هم این دنیا و هم اون دنیا

عزیزم تو نمیتونی چیزی بگی. پدر و مادرت باید مدیریت کنن که انگار براشون مهم نیست.

خب رابطه خانواده ها باهم خوبه مگه میشه بابام بچه های داداششو بیرون کنه؟ خیلی باهاشون مهربونه

اونا خودشون باید بدونن که نباید هی بیان

اگه میشه برای رفع مشکلم صلوات بفرستید و اگر در توانتون هست یه حمد یا توحید هم بخونید، خدا خیرتون بده هم این دنیا و هم اون دنیا

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب رابطه خانواده ها باهم خوبه مگه میشه بابام بچه های داداششو بیرون کنه؟ خیلی باهاشون مهربونهاونا خود ...

بیرون کردن مهمون که اصلا درست نیست.

ولی نباید مرز نداشتن رو با مهربونی اشتباه گرفت! الان این رفتار پدر و مادرتون داره به شما آسیب میزنه. نمیشه به اسم مهربونی با فامیل به بچه خودت ظلم کنی!