2777
2789
عنوان

واقعا گیج شدم😭😂

151 بازدید | 13 پست

بچه ها جلد اول یه جزوه میشه واسه سال دهم دیگه ؟ جلد دومش میشه یازدهم درسته ؟ جامع هم دوازدهم

مامانم همیشه موقع سفارش کتاب ها بود الان نمیدونم کدومو بگیرم 😂😂

شیرجه های نرفته گاهی کوفتگی های عجیبی به جای میگذارد. (کاربری دست دو دوست صمیمی🎀)

نه جامع هر سه پایه هستشجلد هم بستگی به کتابش داره، مثلا ممکنه جلد اول کتاب زیست دهم سوالاش باشه و جل ...

منظورم همون بود ، یعنی سال دوازدهم کاربرد داره برای جمع بندی دهم و یازدهم

این جزوس ، زده جلد دوم

میشه واسه یازدهم دیگه ؟😂💔

ببخشید توروخدا

انقدر خنگ نیستما نمیدونم چم شده

شیرجه های نرفته گاهی کوفتگی های عجیبی به جای میگذارد. (کاربری دست دو دوست صمیمی🎀)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منظورم همون بود ، یعنی سال دوازدهم کاربرد داره برای جمع بندی دهم و یازدهماین جزوس ، زده جلد دوم میشه ...

والا راستشو بخوای منم الان گیج شدم نمیدونم چجوریاس

نه بابا میفهمم این چه حرفیه

سال دهم ممکنه دو جلد جزوه داشته باشه درسی ها ... بستگی به نحوه جزوه داره .

خب این تک جلده

ولی نمیدونم الان جلد دوم میشه برای یازدهم یا نه 🫠

روش مینویسه خب . مگه جزوه درسی نیست مثلا می نویسه هندسه دهم یا هندسه یازدهم یا جلد دوم هندسه دهم.

آره آره فهمیدم واسه دوازدهمو سفارش دادم😂😂😂

آی آی آی ...بیشتر دقت کن.

صد در صد پزشکی میارم با این گندم نه ؟😂😂😂

وای داری ارزوی منو زندگی میکنی :)

نرو تو رویا ... بیا بیرون ...تو واقعیت باش .بشین با برنامه ریزی درس ات رو بخون .موبایل رو هم بذار کن ...

تو از کلاس چندم شروع کردی ؟

ورودی چه سالی ای ؟