2777
2789
عنوان

چرا من

164 بازدید | 22 پست

چرا من همش خسته میشم و فس سرکار همش گرسنه میشم و بیحال و خستم صورتمو و موهامو بهم میریزه ولی بقیه مرتبن و پرانرژی حتی رژشونم یکم کمرنگ تر از صبح که میان نمیشه شما چطورین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 20 دیقه تو ماشین باشم شبیه جنازه میشم بعد یه همکلاسی دارم انگار نه انگار

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست🌿/مدافع حقوق حیوانات/ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/تجزیه طلب ها/افغانی ها🤫 کاربری دست 2 نفره منو رفیقم

منم همینم، مهمونی که میریم دوساعت بعد داغونم

خمیازه میکشم، آرایشم اکسید میشه، پای چشمم سیاه میشه، خلقم تنگ میشه

اما بعضیا تا ساعت دو نصف شب میتونن فعالیت داشته باشن

چون اینستا زیاد نگاه میکنی لایف استایل های اینستاگرام همش میگهزندگی طبیعی همینه که شما داری ، همه هم ...

اینستامو پاک کردم با خانمای سرکار مقایسه می کنم اونام خسته میشن ولی صورتشون تغییر نمی کنه

اینستامو پاک کردم با خانمای سرکار مقایسه می کنم اونام خسته میشن ولی صورتشون تغییر نمی کنه

تو اینجوری فکر میکنی

اگه از اونا هم سوال کنی همین فکرو میکنن در مورد خودشون

هیچ وقت خودت رو با بقیه مقایسه نکن

هرچند که همیشه مرتب باش و سنگین

نیاز به مقایسه و چشم و همچشمی نیست

خودت رو دوست داشته باش

یکی از علت هاش میتونه این باشه که ما روی خودمون بیشتر زومیم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خواهر و خواهر زاده ی منم دقیقا از همین افرادن

مثلا مزمان با هم یجا بریم موقع برگشت اون دوتا انگار همین الان آماده شدن میخوان از خونه دربیان ولی بقیه مون کلا له و کج و کوله شدیم

چون ذاتن مرتب و با کلاس لامصبااا

من که اینستا ندارم همینم

شما خودتو با فامیل و دروهمسابه مقایسه میکنی

واقعا زندگی عادی ما از خیلی از آدمای دیگه بهتره ، فقط چون اونا تظاهر میکنن و ظاهرسازی ، ماها فکر میکنیم زندگی شون گل و بلبله