2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرغ رو بزار داخل یه قابلمه آب که روی شعله گاز هست که بپزه یکم آب لیمو و فلفل دلمه ای بریز اگه میخوای مرغت طعم بدی نده بعد نیم ساعت ابش رو عوض کن دوباره چند تیکه فلفل دلمه ای زردچوبه نمک و فلفل سیاه بریز بزار خوب بپزه بعد دربیار بشورشون اگه میخوای خیلی خوشمزه بشه با فلفل و زردچوبه و فلفل سیاه ورزش بده بزارش داخل یخچال یک ساعت بمونه میتونی پیاز هم بزاری کنارش بعد سرخ کنی محشر میشه

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

اول با نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز و سیر آبپز کن کامل

بعد سرخ کن بذار کنار

بعد مقادیر نسبتا زیادی پیاز رو خلالی کن و تفت بده ولی یه طور که خیلی سرخ و سیاه نشن و بهش ۲ قاشق غذاخوری بزرگ رب اضافه کن و تف بده و باز کمی ادویه بزن مرغ رو اضافه کن و بذار یه کم دوباره با رب و پیاز تفت بخوره

بهش آب اضافه کن (کم) زیرش رو کم کن تا جا بیفته

توی تاپیکهام فقط قراره از مادرشوهرم بخونید. و فقط قراره بحث های چیپ کنم پس اگر به دنبال موضوعاتی پیرامون شکافتن هسته ی اتم هستید، یا شاید حرکت جوهری ملاصدرا، به تاپیکهای بقیه مراجعه کنید. 🦧 در حال سپری کردن بحران سی سالگی 🦎

مرغاتو یه بار بپز در حد چند دقیقه با اب و چند حلقه پیاز

کف روشو بگیر

آبکش کن با آب سرد

بعد بزار پیاز و سیر ریز خورد شده تفت بخوره یه کم سبک شه

بهش رب بزن بزار خامی ربت گرفته شه

ادوبه های همیشگیت رو بزن و ززیرشو کم کن

تیکه های مرغتو بچین توش دو ورش قشنگ طعم دار و سرخ شه

ن زیادااا ربت تلخ میشه

زعفرونم عالیههه بزن

بعد آب بریز و بزار بپزه

میتونین ماهی صدام کنین🎀^_^

نه زعفران و این چیزا دارم

همونم عالیه

میتونی پیاز رو خلالی کنی توش پوره گوجه یا رب بریز وقتی نرم شد بعد مرغ رو که از قبل با نمک و فلفل و زردچوبه پختی و سرخ کردی، توی این سس بزاری توش آب نارنج و آب مرغ و آب عادی بریز. آخراشم زعفرون بریز. کنارشم سیب زمینی خلالی سرخ کن

یا میتونی مرغ سبزی شکم پر کنی ب

حتی میتونی تو شکمش زیب زمینی و هویج اینا بریزی بزاری فر

من همیشه اینجوری درست میکنم عالی میشه اول میزارم با آب و پیاز یه نیم ساعت بپزه بعد از آب در میارم سرخ میکنم دو طرفشو بعد پیاز و فلفل دلمه و میریزم تو غذا ساز پوره میکنم و سرخش میکنم بعدم رب و ادویه ها و یکم آب و میریزم رو پیازا یه قل که خورد مرغارو میزارم و کره و زعفرون میریزم بعدم میزارم بپزه میتونی قارچ و سیب زمینی نگینی شده هم بریزی