2777
2789
عنوان

فامیل سمی

71 بازدید | 4 پست

شما دارین ازین آدما داخل فامیل ک هدفشون خراب کردن حال شما باشه فقط؟

مثلا تو جمع نشسته ایم،میاد دست میزاره روی مشکلات من،راجب ش تیکه میندازه،یا مثلا میاد میگه من داخل این حوزه موفقم و خوبم (داخل همون حوزه ای ک من شکست خوردم)

چقد سمن اینا

من خودم بعد ازینکه اینجور آدما رو می بینم چن روز حالم بده🫠

یه دختر دایی اسکل این مدلی دارم قطع ارتباطم باهاش

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا یکم تحملم بالا بود الان یک سالی میشه دیگه رد دادم بزرگ و کوچیک و دور و نزدیک نمیشناسم یکی اضافه زر زر کرد همونجا جوابشو میدم .

خواهر من ۲ سالی میشه ازدواج کرده و اوایل نامزدیشون که نه به بار بود نه به دار،مشکلات زیادی با هم داشتن این وسط هم دانشگاهیش که خواستگارش بود هی پیله میکرد که بیا با من ازدواج کن و این و ول کن .منم طرفدار همون بودم 😂 خلاصه اینا ازدواج کردن و مادرشوهر هر جا که سر خواهر منو میدید این موضوع رو غیر مستقیم پیش میکشید

همین هفته پیش باغ مادرشوهر خواهرم دعوت بودیم .این مادرشوهره نمیدونم چه کرمی داشت دوباره گفت آره آیدا عین دخترمه اون اوایل که فلان جریان شده بودااااااااا ولی الان خوبیم .

چاییمو گذاشتم رو میز اینورم هی مامانم اشاره میکرد چون میدونست .

گفتم فلانی خانم شنیدم دو تا دختراتو به خاطر خیانت و فلان طلاق دادن درسته ؟ مگه میشه زن ۴۰ ساله رو بدون مهریه و فلان بیرون کرد البته خودتون میدونیداااا ولی پیگیر باشین😊 انگار با دمپایی ابری زدن تو دهنش