2777
2789

امام زمان با این وضعیت ما فکر نکنم به این زودی ظهور کنن

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من دیگه نمیتونم ادامه بدم

من دیگه کامل کامل ۱۰۰ درصد امیدم از دست داد فقط منتظر امام زمانم بیاد کاری واسم بکنه که بعد میدونم واسه من کاری کنه هم امام زمان هم خدا از من بدشون میاد

نمیدونم ان شالله که دیگه بیاد خیلی روزگار بدی شده خیلییییicon

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وهر که از ذکر من(نمازوقرآن) روی برگرداند،بی تردید زندگی سختی خواهد داشت و در روز قیامت نابینا محشورش میکنیم.(آیه۱۲۴.سوره طه)

هیچ کس نمیتونه بگه کی ایشون میاد، آخرالزمان از بعد از پیامبر شروع شده، و کسی که تاریخ بده کذابه،

مطمئنا خیلی راه مونده، چون اینقدر طولانی میشه که دیگه کسی معتقد نیست و میگن دروغه ،نماز ها رو در پستو میخونن از دست بی ایمانی، اونقدر ظلم و جنایت میشه که جوی خون راه میوفته،واز این همه ظلم تمام جهانیان ب دنبال منجی میگردند...

این هارو پدربزرگم از علمای قدیم نقل کردن، الان دیگه فکر نکنم گفته بشه جایی،،،

میگن همین انتظار فرج هم عبادته

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(یه خردادی خوش قلب😍)

ان شاءالله نزدیک باشه

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

😐😐😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕