2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط دنبال سوال تشریحی و فرمول ۲۰ باش اگر دهمی، اگر فارغی ک بگو

یعنی اصلا دنبال کتاب تست نباشم؟ چونکه تشریحی که تو کنکور نیست با خوندن اوکی می شم

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست

توی موسسه خاصی کار می کنید ؟ شرایط مشاورتون چجوریه

بله موسسه پلاسما چهارراه دانشج. مشهد، مال خودمه البته 😉

۰۹۱۵۷۱۱۷۴۹۰

تماس بگیرید ، هر سوالی دارید در خدمتم. نگران نباش من فرصت اینکه بعد هی بخوام تماس بگیرم باهات و جذبت کنم و ... رو هم ندارم

یعنی اصلا دنبال کتاب تست نباشم؟ چونکه تشریحی که تو کنکور نیست با خوندن اوکی می شم

به نظرم منم از الان تست کار کن برای منبع اول هم خیلی سبز خوبه

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀

بله موسسه پلاسما چهارراه دانشج. مشهد، مال خودمه البته 😉۰۹۱۵۷۱۱۷۴۹۰تماس بگیرید ، هر سوالی دارید در خ ...

من مشاور دارم راستش اصلا پیگیر نیست یه برنامه میده همین واقعا یکی می خوام دلسوز باشه

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀

عزیزم وقتی ۶۰ درصد از رتبه کنکورت فقط نمراتت هستند، اولیت با تشریحیه. هر وقت تشدیحیت ۱۰۰ شد برو سراغ تست از آیکیو

من مشاور دارم راستش اصلا پیگیر نیست یه برنامه میده همین واقعا یکی می خوام دلسوز باشه

من نمیخوام تعریف کنم از خودم، ولی من و همسرم هر دو مشاور و مدرس هستیم و موسسه داریم، ۱۲ ساله

البته ک رتبه ۲۳ ارشد و ۵۸ دکترام. این مسیر و خودم رفتم

ب همین دلیل ما برای کارمو مشاوره پشتیبان نمیگیریم. چون اعتقاد داریم باید کار درست و با تجربه پیش بره

مشاوره رو صرفا خودمون و با پیگیری ب موقع انجام میدیم صد در صد

برای کسی که میخواد از مهر شروع کنه کلاس سالیانه دیدن درسته؟ استادا :فرهمند نیا شجاعی کرمی هادیان فرد ...

کرمی اوکیه، بقیه دبیر بهترم هست قطعا

از الان شروع کن بهتره

کار امروز و ب فردا نگذار