2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

می تونی از اونایی هم که تجربی ان بپرسی چونکه دهمشون درساشون یکیه و فقط فرقشون یه زیست و هندسه هست

اره درسته من فقط میخوام کمی از فضای دبیرستان مطلع بشم که چه جور جائیه و در مورد رشته ریاضی توضیح بدن

تست بزننننن. شاید سخت باشه ولی حتما بزن. با نشرالگو شروع کن بعد میتونی آیکیو هم بزنی اگه سطحت بالاست ...

نظرت راجب موسسه های مختلف چیه؟ مثل ماز و قلمچی و...

فضای دبیرستان چجوریه؟ اگر مدرست یکم سطحش بالا باشه رقابت توش خیلی زیاده؟ معلمان چجورین؟

انقدر سوال دارم نمیدونم کدومشو کی بپرسم😅🥲

نظرت راجب موسسه های مختلف چیه؟ مثل ماز و قلمچی و...فضای دبیرستان چجوریه؟ اگر مدرست یکم سطحش بالا باش ...

راستش من کلا این سه سال ماز و قلمچی نداشتم.حضوری برمیداشتم کلا . اما دوستام ماز دارن خیلی راضین اگه بخوای اسم استاد هایی که برداشتن هم بگم بهت. احتمالا نمونه کارشون هم بتونی پیدا کنی و ببینی

فضای دبیرستان واقعا بستگی داره. مدرسه من دولتیه ولی تو کلاس چهل و یک یا دو نفره نهایتا ۷-۸ نفرن که فقط چون ریاضی راحت قبول میشن اومدن این رشته و بیهدف میان و میرن.ولی همه درس خونن حتی زنگ تفریح ها دست همه کتاب میبینی.تو کلاس رقابت و دوستی رو با هم داریم. خلاصه که یکی دوتا دوست خوب و درسخون هم پیدا کنی که رقابتی درس بخونین خیلی عالی میشه

راجب معلمها هم باید بگم بعضیاشون انقدر خوب بودن که حتی حس نمیکنی اون درس سخته بعضیاشونم حتی اندازه بچه کلاس سومی سواد ندارن(سهمیه دار بودن)

چون دولتیه این تفاوت معلما هست ولی تو تیزهوشان و نمونه دولتی معلمای سرشناس میارن.توی غیردولتی هم معمولا معلمای خوبی دارن و خیلی کلاس های فوق برنامه میزارن

بازم سوالی داری بپرس