2777
2789
عنوان

خیانت

208 بازدید | 14 پست

تو اینستا یه ویدئو بود در مورد خیانت بعد یکی که خودش زن بود کامنت گذاشته بود زنی که خیانت میکنه از مردی که خیانت میکنه بدتره😐💔 خدایا یه عقلی به این زن بده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا میخواسته کلاس بذاره من باوفام من الم من بلمانگار بقیه زنا همش درحال ...برن گمشن پیکمی ها

دقیقا

مخصوصا این فمنیست هایی که همش از آقایون بد میگن یهو ازدواج میکنن و مردا خوب میشن😂تا الان بد بودن که.....

مثلا میخواسته کلاس بذاره من باوفام من الم من بلمانگار بقیه زنا همش درحال ...برن گمشن پیکمی ها

وای دقیقا. خیانت جنسیت نداره چه زن خیانت کنه چه مرد دوتاش برابره و هر دو بدن

خیانت مردا زیاد شده میدونی چرا

چون همه زنا میگن ولش کن بچه داریم بمونیم و بار اولش و گول طرف مقابل خورده👺ادمی وقتی کاری براش مجازات نداره راحت تر انجام میده

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

خیانت مردا زیاد شده میدونی چرا چون همه زنا میگن ولش کن بچه داریم بمونیم و بار اولش و گول طرف مقابل خ ...

وای دقیقا من اگه ازدواج کنم شوهرم بهم خیانت کنه سریع طلاق میگیرم

وای دقیقا من اگه ازدواج کنم شوهرم بهم خیانت کنه سریع طلاق میگیرم

طلاق هیچی مجازات نمیشن چند تا زن بخاطر خیانت، سرشون زدن یا کتک خوردن ناقص شدن

ب مردا واقعا کسی کاری نداره ترسی ندارن

حتی زناشون هم طرفدارشون هستن

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢