idididididid مدیر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 213 عنوان حاجت | مشاهده متن کامل بحث + 52 بازدید | 24 پست از بس که نرسیدم حس میکنم دنیا فقط خیال و ساخته ذهن خودمه یا یکی داره زندگی منو مینویسهو همچنین چطور بعضیا تا فلان آرزویی میکنن بهش میرسن ولی من سگ دو میزنمو نمیرسم دیروز | 14:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aaaaaaassssss عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 63 سلام خانمی شما فا میگیری؟ میتونی واسم فا بگیری قبلا یکی رو واسم معرفی کردین باهاش تماس گرفتم ولی خب ... مشکلت چیه
zendegikhosh عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 985 مشکلت چیه دوست دارم ازدواج کنم ولی آدم مذهبی باشه سید هم باشه چون ما فقط به سید زن میدیم ولی خب پیدا نمیشه قبلا هم که پیدا میشد من مریض بودم الان خدا رو شکر خوب شدم اللهم عجل لولیک الفرج
zendegikhosh عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 985 اسمش زهرا بود؟خیلی میزنه تو خالاره منم قبلا میگرفتم اسمش نمیدونم تهرانیه شمارش از شما گرفتم ولی چون مهمونی بودم نتونستم زیاد ازش سوال بپرسم اللهم عجل لولیک الفرج
شیرکاکائو۸ عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 617 اسمش نمیدونم تهرانیه شمارش از شما گرفتم ولی چون مهمونی بودم نتونستم زیاد ازش سوال بپرسم اتفاقا میپرسیدی میگفچی بگم والا میشه به خدا بگین علی بیاد؟🥹..... علی دیگه نیومد بچه ها خواستین یه دعای دیگه بکنین برام:)
zendegikhosh عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 985 اسمش زهرا بود؟خیلی میزنه تو خالاره منم قبلا میگرفتم اسمش لیلا شیخکانلوی میلان بود یعنی به همین شماره کارت واریز کردم اللهم عجل لولیک الفرج
شیرکاکائو۸ عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 617 اسمش لیلا شیخکانلوی میلان بود یعنی به همین شماره کارت واریز کردم اهان فهمیدم ارهکاش سوالاتو میپرسیدی میشه به خدا بگین علی بیاد؟🥹..... علی دیگه نیومد بچه ها خواستین یه دعای دیگه بکنین برام:)