2777
2789

سامسونگ

جنرال

الجی

اینا مارکهای خوبی ان

دیپوینت

من احتیاج دارم دوباره ۵ سالم باشه و تو یه مهمونی بزرگ خانوادگی با صدای همهمه رو مبل خوابم ببره، بعدش بابام بغلم کنه ببرتم تو ماشین- وقتی توی سختیات تنها بودی یادبگیر برنده شدنتو با هیچکسی جشن نگیری ...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تی ویم. ال جی

لباسشویی ظرفشویی ام ست مارک جی پلاس ک همون الجی هست

یخچال و فریزرم هم دوقلو الکترو استیل عالیه

من خودم چند وقت تو خدمات الجی کار میکردم کلا بهتر از بقیه مارک ها بود

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

خرید جهیزیه چیه!!!؟؟؟وظیفه مرد هست تهیه خونه با وسیله های خونه ،رسم رسومات ها اشتباهه درمورد جهیزیه،یعنی واقعا نمیدونم چطور یکسری مردها راضی میشن وظیفه شون بزارن واسه خانوم شون بعدم ادعا دارند ما مردیم غیرت داریم!!!

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

خرید جهیزیه چیه!!!؟؟؟وظیفه مرد هست تهیه خونه با وسیله های خونه ،رسم رسومات ها اشتباهه درمورد جهیزیه، ...

عزیزم منطورم اینه همسرم میخاد بخره

از من خواس ک تحقیق کنم چه برندی بگیره

عزیزم منطورم اینه همسرم میخاد بخره از من خواس ک تحقیق کنم چه برندی بگیره

منظورتون درست بگین پس این درسته واقعا مرحبا بهشون و بهترین ها نصیب جفت تون بشه

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه