2777
2789
عنوان

کتاب دسته دوم

141 بازدید | 25 پست

بچه ها کسی کتاب فروشی دسته دوم سراغ داره معرفی کنه از اونایی که میشه سفارش داد کتاب برای کنکور میخوام هزینه ها خیلی بالاست گفتم شاید بتونم دسته دوم سفارش بدم! اگر کسی میدونه لطفا بگه✨

تو بازار و کتاب فروشیها هستاگه بگردی

دل اگر تنها شدی آواره ی گریان مشو!....از ترس تنها ماندنت سر بار این و آن مشو!...سرمای تنهایی به از دست ناکسان!...صد سال تنها باش و گرم از ناجوانمردان مشو.

برنامه دیوار شهرتون نگاه کن

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم قبل از اینکه بخواب دسته دو بخری تو سایتا چاپ ۱۴۰۴ بگیر قیمتش تقریبا نصف چاپ جدیده هم تغییر زیا ...

گیرنمیاد جمعشون کردن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سایت دیوار. من تمام کتاب کنکورام رو سایت دیوار خریدم؛ بعدم که کنکور دادم؛ همونجا فروختمشون

کمک عموتون رسید.(میناب_صد و شصت و هشت فرشته) .هرگز وطن فروشیتون رو فراموش نمی کنیم...... رهبرم داغت هنوزم باورم نمیشه؛ ایراندوست ترین آقا💔🇮🇷

لرستان

فکر کردم اصفهانی گفتم جمعه بازار کتاب نو هم30درصد تخفیف داره کسی نیست اینجا بگیره برات؟

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عزیزم قبل از اینکه بخواب دسته دو بخری تو سایتا چاپ ۱۴۰۴ بگیر قیمتش تقریبا نصف چاپ جدیده هم تغییر زیا ...

وای نمیدونم جدی الان همه کلاس ها شروع شده بعد من هنوز درگیر اینم کتاب چطوری بخرم