looooiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1405/01/30 تعداد پست: 53 عنوان کادوی 1 بازدید | 9 پست کادو واسه دوس پسر چی بگیرمتا دو میلیون میتونم هزینه کنم کمه؟خودش تولدم ادکلن گرفت چند باری هم لباس شومیز اینا برام گرفت امروز | 11:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهـــک۲۰۳۸ عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 171 فندک ارزونه میتونی بگیریادکلن اورجینال فکرنکنم با 2 تومن پیدا شهتیشرت هم بد نیستگرچه پسر هیچ ارزشی نداره و اگه میتونی خودتو قانع کن که نخری از همه پسرا متنفرم بلااستثنا همشون یه مشت بی لیاقتن جرات دارید باهام هم کلام شید ببینید چه بلایی میارم سرتون
looooiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1405/01/30 تعداد پست: 53 فندک ارزونه میتونی بگیریادکلن اورجینال فکرنکنم با 2 تومن پیدا شهتیشرت هم بد نیستگرچه پسر هیچ ارزشی ن ... وا ینی چی پسر ارزش نداره😂دیگه واسه آدمی ک دوسش دارم هم کادو نخرم؟
looooiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1405/01/30 تعداد پست: 53 فندک ارزونه میتونی بگیریادکلن اورجینال فکرنکنم با 2 تومن پیدا شهتیشرت هم بد نیستگرچه پسر هیچ ارزشی ن ... تیشرت جنس خوب با ۲ تومن میشه خرید؟فندک هم نه سیگاری نیست
ماهـــک۲۰۳۸ عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 171 وا ینی چی پسر ارزش نداره😂دیگه واسه آدمی ک دوسش دارم هم کادو نخرم؟ مطمئنی تا اخر حست همینه؟من براش کادو خریده بودم برا تولدش که یه هفته دیگسحالم ازش بهم خورد راهی سطل اشغال کردم کادوهاشو از همه پسرا متنفرم بلااستثنا همشون یه مشت بی لیاقتن جرات دارید باهام هم کلام شید ببینید چه بلایی میارم سرتون
ماهـــک۲۰۳۸ عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 171 تیشرت جنس خوب با ۲ تومن میشه خرید؟فندک هم نه سیگاری نیست تو آف باشه آره میشه از همه پسرا متنفرم بلااستثنا همشون یه مشت بی لیاقتن جرات دارید باهام هم کلام شید ببینید چه بلایی میارم سرتون
looooiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1405/01/30 تعداد پست: 53 مطمئنی تا اخر حست همینه؟من براش کادو خریده بودم برا تولدش که یه هفته دیگسحالم ازش بهم خورد راهی سطل ... اره مطمئنماگه قرار بود باهام بد بشه تا الان میشد تا الان یک رفتار بد هم ازش ندیدم دیگه تو یه هفته اتفاقی نمیوفته😂🤦♀️
ماهـــک۲۰۳۸ عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 171 اره مطمئنماگه قرار بود باهام بد بشه تا الان میشد تا الان یک رفتار بد هم ازش ندیدم دیگه تو یه هفته ات ... با ارزوی خوشبختی از همه پسرا متنفرم بلااستثنا همشون یه مشت بی لیاقتن جرات دارید باهام هم کلام شید ببینید چه بلایی میارم سرتون