2777
2789
چنده قدتون؟

نسل جدید رو میگم

خودم ۱۶۴🤣

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند میلیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن من سسخل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم 😌 اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم آوردی از سر ناچاری به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه بیشعور به تمام معنایی 🫶

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به ژنه این چیزا

من و همسرم بلندیم پسرمون نودیه اونم بلنده

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
الهی سالم باشن چند سالشونه چندن؟

فدات شم عزیزم 🙏❤️

خودم ۱۷۴

همسرم ۱۸۶

پسرمون ۱۲ سالشه ۱۵۴

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
الهی سالم باشیدقدش خیلیم بلند نیستا نرماله

برای سنش بلنده عزیزم

از تمام هم سناش یه سر و گردن بلندتره

دکتر خانوادگیمونم چکاب میکنه میگه چند سانت بلندتره از حد متوسط

منم انقد دوس دارم پسرم بزرگ ک شد قد بلند بشه خیلییی

ب صد و هشتاد راضی نیستم😂

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
برای سنش بلنده عزیزم از تمام هم سناش یه سر و گردن بلندتره دکتر خانوادگیمونم چکاب میکنه میگه چند سانت ...

الهیی

اخه بر اساس ۱۲ سالگی دختر خودم گفتم نمیخواستم ناراحتت کنم

الهییبا این روند پیش میره واقعا😂

الان فک کنم قدش ۱۱۷ هست امسال میره پیش دبستانی

آره خداکنه😂

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
الهییاخه بر اساس ۱۲ سالگی دختر خودم گفتم نمیخواستم ناراحتت کنم

نه باباناراحت چی داریم حرف میزنیم 😅😅😅😅❤️❤️❤️😘

خوب پس دختر شمام اگه تغذیه و.... شو رعایت کنه اینده بلند محسوب میشه