2777
2789
عنوان

سه ساله دارم

121 بازدید | 21 پست

مثه خر میخونم که برم فرهنگیان

نشد برم دولتی

نمیدونم چرا نمیسه

میدونم امسالم نمیسه مجبورم باز بمونم

هعی خدااااا

آرزوهاتو برای هیچ کس تعریف نکن......

اصولی نمیخونی

بهم توضیح بده چجوری بخونم

به احتمال ۸۰ درصد بارم بمونم پشت کنکور رشتهدانسانی ام

و اینبار باید تمام دروس رو ترمیم بزنم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چون صلاح خدا نیس برو صفحات استخدامی فرهنگیان بخون سختی ازمون ..نهایت ی حقوق کم!

من سختی آزمون و حقوق کمش رو با کمال میل میخرم

کاش حداقل یه چیز خوب بیارم بتونم زندگیم سامون بدم

بهم توضیح بده چجوری بخونم به احتمال ۸۰ درصد بارم بمونم پشت کنکور رشتهدانسانی ام و اینبار باید تمام د ...

اگه میتونی مشاور بگیر اگه نمیتونی یه کانال هست تلگرام سرچ کن اپراتور ۱۰۰ زمان من هر روز رایگان برنامه میداد برا هر سه رشته

دوم از همون اول شروع کن نهایی خوندن نگو بعد مهر

سوم روزانه حداقل ۳ تا درس تخصصی تو برنامت داشته باش

روش خوندن هر درس یاد بگیر

روش تست زنی تایم های مرور مفید همه رو اول کامل یادبگیر

از همون اول هفته ای یکبار یا دو هفته یکبار ازمون بده نزار فقط برا جمع بندی

اگه برنامه نتونستی پیدا کنی طبق برنامه قلمچی بخون

دوران عید و همینطور جمع بندی خیلی مهمه دوران جمع بندی تا میتونی ازمون بزن دیگه وقت نشستن و خوندن مباحث نیست اینطور بگم ۸۰ درصد باید ازمون ۲۰ درصد خوندن

یادت باشه به خوندن زیاد نیست یکی ۸ ساعت میخونه رتبه میشه یکی ۱۴ ساعت میخونه هیچی نمیاره فرقشون این نیست یکی باهوشه یکی خنگه نه هردو هوش دارن اما اولی برنامه درست داره

اگه میتونی مشاور بگیر اگه نمیتونی یه کانال هست تلگرام سرچ کن اپراتور ۱۰۰ زمان من هر روز رایگان برنام ...

آزمون قلمچی من هیچ وقت شرکت نکردم

اگه میتونی مشاور بگیر اگه نمیتونی یه کانال هست تلگرام سرچ کن اپراتور ۱۰۰ زمان من هر روز رایگان برنام ...

مگه فقط تست کار کنی آزمون ندی چه اشکال داره؟حضوری نمیتونم برم ...آنلاین هم سختمه

ماز و همچی تقریبا یکیه مباحث ازمونشون اگه خواستی میتونی با برنامه ماز هم پیش بری خوبی برنامشون بارها ...

برام مشکله حضوری برم ...آنلاین هم سخته

اشکال داره فقط تست بزنم حضوری آزمون ندم

مگه فقط تست کار کنی آزمون ندی چه اشکال داره؟حضوری نمیتونم برم ...آنلاین هم سختمه

تست زدن که مهمه بله ولی ازمون دادن مهمتر ازمون ندی ازکجا میفهمی تو کدوم مباحث یادگیری ناقص داری ؟ کجا هارو باید بهتر و بیشتر بخونی ؟ اصلا برا هر مبحث باید چند تا تست برنی تا مسلط بشی همه این اطلاعات فقط ازمون بهت میده حتی بهت میگه اره مثلا تو این مبحث مطالعت کافی بوده تستات کافی یا نه نیاز به مرور بیشتر داری