2777
2789
عنوان

زایمان

142 بازدید | 18 پست

سلام 👋 من ۳۶ هفته و ۴ روزم و چند روز دیگه ۳۷ هفته ام پر میشه و وارد ۳۸ میشم.دکترم بهم میگفت چون زایمان دومه احتمالا ۳۸ و یا ۳۹ هفته زایمان میکنی کلی هیچ کدوم از علائم زایمان رو ندارم.

دخترم رو توی ۴۱ هفته زایمان کردم بدون هیچ درد و حتی یک سانت باز شدگی به زور آمپول فشار.

ولی الان خیلی فعالیتم تو خونه زیاد هر وقت وقت کنم نرمش های زایمان رو هم انجام میدم پیاده روی هم دارم ولی هیچ نشانه ای از اینکه رحمم بخواد یواش یواش باز بشه ندارم

بنظر شما چه کار کنم که زودتر دهانه رحمم کم کم باز بشه

💯

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دهانه رحم رو میتونی ی کاری کنی نرم بشه، ولی باز شدنش فقط دست خداست و با درد باز میشه

پشتم به خدا گرمه پس هیچ مشکلی بزرگ، هیچ دیواری واسم بلند نیست و این دنیا جایی واسه اونایی که همیشه جلوی خطر پره دلهرن نیست😉

چرا میخوای زودتر بیاریبزار به موقع خودش

دوست ندارم بمونم تا ۴۱ هفته مثل بارداری قبلی برم دو روز بستری بشم به زور آمپول فشار آخرش هم زایمان کنم میخوام تو خونه درد هامو بکشم

💯

انگار بدن بعضی از آدم ها دیر زا ....خوشبحال اون خوش زا ها....

من زایمان خوبی داشتم

ربطی ب زمان نداره ها

چرا فکر میکنی هر کی زود تر بیاد توش زاست

ب موقع خودش باز میشه

شما هم بچه دوخته و فعالیت داری زایمان خوبی خواهی داشت

❤️

چه کار کنم نرم بشه

ی قاشق غذاخوری خاکشیر رو شب بزار تو ی لیوان آب خیس بخوره

صبح بهش یکم عسل و نصف قاشق گلاب بزن بخور

ناشتا بخوری

پشتم به خدا گرمه پس هیچ مشکلی بزرگ، هیچ دیواری واسم بلند نیست و این دنیا جایی واسه اونایی که همیشه جلوی خطر پره دلهرن نیست😉

من زایمان خوبی داشتم ربطی ب زمان نداره هاچرا فکر میکنی هر کی زود تر بیاد توش زاستب موقع خودش باز میش ...

دیروز که داشتم ان اس تی میدادم همش ۲۰ دیقه یا ۳۰ دیقه اونجا بودم یه زنی اومد فول بود و زایمان کرد و تموم.توی همین تایم کم..گفتم خوشبحالت....🥲

💯

دیروز که داشتم ان اس تی میدادم همش ۲۰ دیقه یا ۳۰ دیقه اونجا بودم یه زنی اومد فول بود و زایمان کرد و ...

سومی منم همین شد تا رفتمنیم ساعت بعد دنیا اومد

نگران نباش تو هم همینی

من چهل دردم گرفت نیم ساعته اومد

وقتی ب موقع خودش بیاد راحتر میاد

❤️

باشه امروز میخرم

من از ماه آخر شروع کردم و این ترکیب رو خوردم، هم دهانه رو نرم میکنه هم جلوی یبوست رو میگیره

ان شاالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی