2777
2789
عنوان

خجالت از لیزر🥲

362 بازدید | 43 پست

من قبلا یه جا دیگه لیزر رفتم ولی از فضای این جای جدید بیشتر خوشم اومد ولی یکم حالت چیتان پیتان تر از اونیکی کلینیک داره حالا خجالت میکشم برای بیکینی🥲

میدونم که می ارزه به بعدش پنج دقیقه بیشتر نیست ولی بازم یه حالیم اصلا نمیدونم چیکار کنم امروز

ببخشید اینطوری میگما ولی همش تو ذهنمه که الان اپراتور با خودش میگه اینو نگاه کنا چقدر پوست بدنش تیرس البته خیلیم تیره نیستما ولی فکر میکنم انگار من مشکل دارم برای بقیه خیلی فرق داره😅تو رو خدا یه چیزی بگید استرسم کم بشه

بعد یه سوال دیگه همینطوری باید برم لباسمو در بیارم منتظر بمونم؟!؟جای قبلی که یه چیزی مینداختم رو پام تا بیاد اپراتور ولی الان دیگه لباسام جوری نیست که چیزی داشته باشم که بندازم رو پام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم پرستارم شغلای اینطوری روزی هزارتا بدن میبینه اصلا براش مهم نیست و به چشمش نمیاد پس با خیال راحت برو کارتو انجام بده

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

امروز باید برم شیطونه میگه زنگ بزن کنسل کنا ولی بازم میگم نه برو دیگه لازمه به هر حال باید بری

اگ خجالتی نیستی برو حتما

من همه اطرافیانم رفتن ولی خودم و دختر عموم نرفتیم و حرفامون همبشه همینه . خاک تو سر دوتامون 🥲😅