حسینی_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 1143 عنوان ویروس جدید 57 بازدید | 6 پست سرگیجه وتهوع ام هست جزو علائمش؟؟ پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی چه دور :) حسینجانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️🌿» امروز | 08:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسینی_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 1143 میگن مثل کروناس خدا به داد برسه منم باردارم وای مراقب خودت باش ترخدا خواهشمندم مراقبت کن خیلی بده از دیشب دارم جون میدم له له میزنم برای ی ساعت خواب😭😭😭 پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی چه دور :) حسینجانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️🌿»
حسینی_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 1143 ویروس جدید مگه اومده اره خیلی بده پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی چه دور :) حسینجانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️🌿»
hehenoe عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 18 وای مراقب خودت باش ترخدا خواهشمندم مراقبت کن خیلی بده از دیشب دارم جون میدم له له میزنم برای ی ساعت ... انشالله زودتر سلامتیت ب دست بیاری عزیزم شنیدم خیلی اذیت کنندس..قبلش جایی بودی از کسی گرفتی؟
حسینی_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 1143 انشالله زودتر سلامتیت ب دست بیاری عزیزم شنیدم خیلی اذیت کنندس..قبلش جایی بودی از کسی گرفتی؟ جایی بودم اره ولی نمی دونم اونا مریض بودن یا نهفدای شما عزیزم ان شاءالله پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی چه دور :) حسینجانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️🌿»