2777
2789
عنوان

فولیکول چند خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 29 پست
جدی از استرسه؟ منم همیشه پرولاکتینم خیلی بالاس اما علتشو نمیدونستم

دکتر من که اینجوری میگفت. یک ماه استرس نداشتم لتروزولم خوردم تو همون ماهم خداروشکر باردار شدم. 

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.
بتظرتون با همینا هم بارداری اتفاق میفته؟

آره خدابخواد میشه،دوستم با ۱۵ باردارشد من با هشت فولیکول عالی نشدم.خداکنه بارداربشی عزیزم

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر من که اینجوری میگفت. یک ماه استرس نداشتم لتروزولم خوردم تو همون ماهم خداروشکر باردار شدم. 

من استرس بارداری ندارم استرسم یه مورد دیگه هست همش بهم فشار میاره

من استرس بارداری ندارم استرسم یه مورد دیگه هست همش بهم فشار میاره

منم استرس بارداری نداشتم کلا تو زندگی استرس داشتم. اونم چی استرس بیخود حرص همه چیو میزدم

چیکار کردی خوب شدی من همیشه استرس دارم😔😔

استرس چی داری اخه دو روزه دنیا ارزش نداره. منم الکی استرس همه چیو داشتم اخه چیزی هم کم نداشتم خانوادم همسرم خونه زندگیم همه چی عالی الکی برا خودم سخت میگرفتم. از وقتی باردار شدم تا الان خیلی بهترم دیگه نه حرش زدم نه غصه خوردم. ۱

استرس چی داری اخه دو روزه دنیا ارزش نداره. منم الکی استرس همه چیو داشتم اخه چیزی هم کم نداشتم خانواد ...

نمیدونم واسه هرچیزی استرس دارم فکر میکنم‌ هرچی مریضی هست بخودم میچسبونم. یکی میره بیرون میگموالان تصادف میکنه. فکرای منفی کلا تو ذهنمه

نمیدونم واسه هرچیزی استرس دارم فکر میکنم‌ هرچی مریضی هست بخودم میچسبونم. یکی میره بیرون میگموالان تص ...

دقیقا. منم مث شما بودم خخخخ 😄. فکرای منفی. من پدرمو از دست دادم همش فکر میکنم مامانمم از دست میدم تنها فکر منفیه الانم خخخخ

دقیقا. منم مث شما بودم خخخخ 😄. فکرای منفی. من پدرمو از دست دادم همش فکر میکنم مامانمم از دست میدم ت ...

تروخدا کمکم کن من دیگه دارم دیونه میشه اصلا از وقتی ازدواج کردم یک روز روز خوش نداشتم