ذهره مدیر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1727 عنوان فولیکول چند خوبه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 29 پست سلام دوستان امروز من روز ١٢ پریودیمه. لتروزول و متفورمین میخورمسونو دادم فولیکول ١۵و ١۶ داشتم بنظرتون اندازه اش خوبه؟دکتر گفت فردا روز ١٣ پری دوتا امپول hcg بزنم 1397/03/30 | 21:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بارران عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 3538 جدی از استرسه؟ منم همیشه پرولاکتینم خیلی بالاس اما علتشو نمیدونستم دکتر من که اینجوری میگفت. یک ماه استرس نداشتم لتروزولم خوردم تو همون ماهم خداروشکر باردار شدم. خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین.
eli1374 عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 12369 بتظرتون با همینا هم بارداری اتفاق میفته؟ آره خدابخواد میشه،دوستم با ۱۵ باردارشد من با هشت فولیکول عالی نشدم.خداکنه بارداربشی عزیزم برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
ذهره مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1727 دکتر من که اینجوری میگفت. یک ماه استرس نداشتم لتروزولم خوردم تو همون ماهم خداروشکر باردار شدم. من استرس بارداری ندارم استرسم یه مورد دیگه هست همش بهم فشار میاره
ذهره مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1727 آره خدابخواد میشه،دوستم با ۱۵ باردارشد من با هشت فولیکول عالی نشدم.خداکنه بارداربشی عزیزم چقد خوب انشاله
بارران عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 3538 من استرس بارداری ندارم استرسم یه مورد دیگه هست همش بهم فشار میاره منم استرس بارداری نداشتم کلا تو زندگی استرس داشتم. اونم چی استرس بیخود حرص همه چیو میزدم خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین.
ذهره مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1727 کمن ولی خب روز دوازدهمه تا بیستم بزرگ میشن مال من با لتروزول ۱۳بود روز یازدهم همون ماه باردار شدم؛ د ... امپول زدی؟
ذهره مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1727 منم استرس بارداری نداشتم کلا تو زندگی استرس داشتم. اونم چی استرس بیخود حرص همه چیو میزدم چیکار کردی خوب شدی من همیشه استرس دارم😔😔
بارران عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 3538 چیکار کردی خوب شدی من همیشه استرس دارم😔😔 استرس چی داری اخه دو روزه دنیا ارزش نداره. منم الکی استرس همه چیو داشتم اخه چیزی هم کم نداشتم خانوادم همسرم خونه زندگیم همه چی عالی الکی برا خودم سخت میگرفتم. از وقتی باردار شدم تا الان خیلی بهترم دیگه نه حرش زدم نه غصه خوردم. ۱ خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین.
لیلا۷۴ عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2670 مال من یازذه بود این ماه م نکردم موند برا ماه بعد برام دعا کنید باردارشم برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی
ذهره مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1727 استرس چی داری اخه دو روزه دنیا ارزش نداره. منم الکی استرس همه چیو داشتم اخه چیزی هم کم نداشتم خانواد ... نمیدونم واسه هرچیزی استرس دارم فکر میکنم هرچی مریضی هست بخودم میچسبونم. یکی میره بیرون میگموالان تصادف میکنه. فکرای منفی کلا تو ذهنمه
ذهره مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1727 مال من یازذه بود این ماه م نکردم موند برا ماه بعد برام دعا کنید باردارشم انشاله میشی عزیزم
بارران عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 3538 نمیدونم واسه هرچیزی استرس دارم فکر میکنم هرچی مریضی هست بخودم میچسبونم. یکی میره بیرون میگموالان تص ... دقیقا. منم مث شما بودم خخخخ 😄. فکرای منفی. من پدرمو از دست دادم همش فکر میکنم مامانمم از دست میدم تنها فکر منفیه الانم خخخخ خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین.
ذهره مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1727 دقیقا. منم مث شما بودم خخخخ 😄. فکرای منفی. من پدرمو از دست دادم همش فکر میکنم مامانمم از دست میدم ت ... تروخدا کمکم کن من دیگه دارم دیونه میشه اصلا از وقتی ازدواج کردم یک روز روز خوش نداشتم
ذهره مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1727 دقیقا. منم مث شما بودم خخخخ 😄. فکرای منفی. من پدرمو از دست دادم همش فکر میکنم مامانمم از دست میدم ت ... البته منم هر دوتاشونو ٢٠ سال پیش از زست دادم