2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من یه سری سفید شد که منفی بود

یه سری هم سفید بود ولی پریود نشدم دوباره بعد دو روز تست زدم مثبت شده بود و باردار بودم

نمیشه الان تشخیص داد

دو روز دیگه دوباره تست کن

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

برا منم سفید حتی بعدش رنگ هم گرفته بود صورتی خیلی کمرنگ بود

امروز پریود شدم

3روز زودتر از موعد

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

حالا منو ببینید

دیروز موعدم بوده هنوز پریود نشدم

البته اسفند ماه کورتاژ شدم و پریودم مرتب نیست

امشب تست گذاشتم در کمال ناباوری مثبت شد

چون رابطه هامون با ک ا ن د و م بوده شوکه شدم و دوباره یکی دیگه گذاشتم اونم مثبت شد

یه قطره چکونی گذاشتم مثبت شد ولی خیلی کمرنگ

حالا موندم ینی میشه کاذب باشه!!!!

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
برا من یه سری سفید شد که منفی بود یه سری هم سفید بود ولی پریود نشدم دوباره بعد دو روز تست زدم مثبت ...

خب سفیده سفیده، اصن رنگ نداره، حس میکنم کلا خیس بخوره با هرچیزی او خطه ب وجود میاد!

منم میگم این سفیده هست کلا. بقیه میگن ن

برا من همیشه نبوده

بعضی وقتا همون خط سفید اصلا دیده نمیشه