2777
2789
بهش پیام دادم که از دیروز خیلی احوال زنت گرفتی...حالا پیام دادم سلام قلبم بهتررشدی رفتی دکتر

الان پیامی که دادی در آرامش بود ؟

تیکه انداختی و درست نبود

الان وقت جنگ نیست !

بهش جواب بده بگو نه حالم خوب نیست عزیزم ، پیگیر حالم نبودی نگرانت شدم سردرد مجال نداد ازت خبر بگیرم !

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من زنم خوشم از این حد لوس بازی نمیاد چه برسه به یه مرد

این لوس بازی نیست

مرد رو بزرگ کردنه

به زن کی بدش میاد از شوهرش دوست دارم بشنوه؟

مردا هم همینقدر خوششون میاد که از اقاییشون تعریف بشه ، میگی نه ؟ یه بار امتحان کن

این لوس بازی نیست مرد رو بزرگ کردنهبه زن کی بدش میاد از شوهرش دوست دارم بشنوه؟ مردا هم همینقدر خوششو ...

هر چیزی یه اندازه ای داره

حالا نظرا متفاوت

من قصدم بی احترامی نبود 🌹🌹

کی تموم میشه 
نه کمکم کن حالم خوب نیس چرت و پرت مبگمش دعوا راه مبندازم خودمو میشناسم

ببین دقیقا اینا رو بنویس

سلام آقای زحمتکشم

صبحت به خیر ، خداقوت بده بهت

الهی شکر زیر سایه مردونگی شما سعی میکنم بهتر بشم ، اما نه متاسفانه دکتر نرفتم حالمم تعریفی نداره

دیگه اون انقدر با عشق و محبت و احترام باهات حرف میزنه که خودت راه میای ، فقط از اون حالت دفاعی که داری بیا پایین

محبت در حد دوست دارم قربونت برم قشنگهولی آقایی کجایی تا پایت بذارم تو تشت قشنگ نیست

ولی مرد هیچ وقت نیاز نداره از شما بشنوه که دوسش دارین

مثل این میمونه برا تولد یه مرد بهش گل بدی ؟ 😑

این برا خانم قشنگه ، برا آقا قشنگ نیس

ببین دقیقا اینا رو بنویس سلام آقای زحمتکشم صبحت به خیر ، خداقوت بده بهت الهی شکر زیر سایه مردونگی شم ...

اینو گفتم

نه حالم خوب نیست

دکتر نرفتم حالمم تعریفی نداره

ولی مرد هیچ وقت نیاز نداره از شما بشنوه که دوسش دارین مثل این میمونه برا تولد یه مرد بهش گل بدی ؟ 😑 ...

نه گل دادن کار قشنگیه

مبحت کلامی خوبه و نه اونجوری در حد قربونت بشم عشقم عزیزم قشنگه نه بیشتر

کی تموم میشه 
نه عزیزم شما برو به زندگیت برس

ببین بعد یک عمر زندگی متوجه میشی اراجیف پکیج ها فقط به درد صاحبان شون خورده و اونا رو به پول خوبی رسونده .این مطالب حتی علمی هم نیست. یه مشت روانشناسی زرد بازاری مبالغه شده

بله نیاز اول مرد احترام و تایید مرادانگی هست. ولی نه با این حرفا که یک طرف رابطه خودتحقیری کنه طرف دیگه رابطه به خودشیفتگی برسه.

نمیخام قربون صدقش برم الان تو این شرایط

دیگه عزیزم خود دانی

این دعوا شما که اگه راه بیوفته بالاخره تموم میشه ، ولی این حرفا رو اگه بشنوه ببین همون دعوا میتونه به چی تبدیل بشه

بازم خودت میدونی چیکار کنی

هر چیزی یه اندازه ای داره حالا نظرا متفاوت من قصدم بی احترامی نبود 🌹🌹

عزیزم یه کتاب هست مردان مریخی زنان ونوسی حتما مطالعه کنید ، تفاوت زن و مرد رو بهتر درک میکنید ، ما زنا فک میکنیم هر چیزی خودمون رو خوشحال میکنه برا مردا هم همین جوریه

ریشه ۹۰ درصد مشکلات مون هم همینه

موفق باشید ♥️🩷

نه گل دادن کار قشنگیه مبحت کلامی خوبه و نه اونجوری در حد قربونت بشم عشقم عزیزم قشنگه نه بیشتر

آخه مرده نیاز نداره از شما عشقم و قربونت بشم بشنوه

اون به چیز دیگه نیاز داره

شما تشنتونه بهتون غذا بدن کار درسته؟

آخه مرده نیاز نداره از شما عشقم و قربونت بشم بشنوه اون به چیز دیگه نیاز دارهشما تشنتونه بهتون غذا بد ...

شما که گفتین آقایی مرد من کجایی

اون ها نیاز داره یعنی

کی تموم میشه 
ببین بعد یک عمر زندگی متوجه میشی اراجیف پکیج ها فقط به درد صاحبان شون خورده و اونا رو به پول خوبی رس ...

آخه شما تا اونجا رو میبینی که زن این حرفا رو میزنه ، بعدش رو نمیبینی که کرد میاد نوکری زنش رو میکنه

اینم پکیجی چیزی نیست ، اسم کانالش هم همسرداری مومنانه هست ، شوهر من یه آدم خیلی خودشیفته و از خود راضی و مغرور و تخس و .... بود اصلا قابل تحمل نبود واسم ، دعوا که محال بود دعوا بشه و اون مقصر باشه خودش رو قدیس اعظم میدید

من رو مرز طلاق بودم ، من که انقد عاشقش بودم دیگه بدم اومده بود

یه بنده خدایی بهم معرفی کرد اینو ، گفتم تهش میخوام باز برسم همین جایی که هستم دیگه

از یه پیام ساده شروع شد که بهش گفتم سلام آقام

ببین از اون پیام به بعد میگه پاتو رو زمین نزاری کثیف بشه ، بزار رو تخم چشم من

الان هم دو سال از اون روز میگذره ، چنان محبتی داره بهم که انگار ملکه خونش منم

بحث پیش میاد همچنان اما دیگه هیچ کدوم اذیت نمیشیم ، دو ساعت بعدش تموم میشه همه چی

الآنم اجباری که نیست عزیزم زندگی شما خوب باشه یا بد باشه به زندگی من هیچ ربطی نداره ، من بهترین زندگی رو برای خودم دارم

شما هم دوست داری امتحان میکنی ببینی چی میشه ، دوست نداری هم صفحه گوشیت رو میبندی تموم میشه میره

به هر حال همیشه نیاز به توهین نیست ، وقتی یه نفر یهیزی میگه یه ذره فکر کنید روش ببینید اگه انجام بدید چی میشه ، انجام ندید چی میشه ، هزینه ای که نداره براتون

موفق باشید عزیزم 🩷