2777
2789
شوهرت کجاست عزیزم ؟ بهش پیام بده آقای زحمتکشم، خانوم خونت مریض شده و واقعا حالش خوب نیست . آقایی میک ...

پیامش داده بودم خوب احوال زنت گرفتی از دیروز

حالا پیام داده سلام قلبم بهتری رفتی دکتز

شوهرت کجاست عزیزم ؟ بهش پیام بده آقای زحمتکشم، خانوم خونت مریض شده و واقعا حالش خوب نیست . آقایی میک ...

واییی شوخی میکنی؟

کهیر زدم🤦🤦🤦🤦🤦

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شوهرم رفته شهرستان مأموریت نه اینجوری نمیخام بگم چون میدونم که نمیتونه بیاد بخاطر شرایط کاریش..الان ...

خب عزیزم حداقل اگه نتونه بیاد هم یک جوری از دلت در میاره

چون تو چیزی گفتی که اون نمیتونه پا رو مردونگیش بزاره

هی بیشتر میاد سمتت تا تو بازم حرف از مردونگیش بزنی

همین الان دیدم که نه پیامی ازش دارم نه زندگی کلئ به هم ریختم

بیشتر وارد این جزئیات بشید چیزای زیادی برای یادآوری پیدا میشه که حالتون رو بد تر کنه

متاسفانه زندگی با کسی که درک درستی نداره سخته

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

پیامش داده بودم خوب احوال زنت گرفتی از دیروز حالا پیام داده سلام قلبم بهتری رفتی دکتز

همیشه سعی کن حس مردونگی به مرد رو تحریک کنی ، این که بزرگه

آقاست

همه چی بلده

از همه سر تره

بخدا دورتون میگردن این شوهرا نمیدونم چرا خودتون رو از محبتشون محروم میکنین

اگه همه خانما اینطوری پیام میدادن که عالی میشد ولی با کنایه و دعوا پیام میدن ! نتیجه هم نمیگیرن 🙄 من خودمم تنها مسیریم از رو پیامتون متوجه شدم شماهم هستید

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

بیشتر وارد این جزئیات بشید چیزای زیادی برای یادآوری پیدا میشه که حالتون رو بد تر کنه متاسفانه زندگی ...

بهش پیام دادم که از دیروز خیلی احوال زنت گرفتی...حالا پیام دادم سلام قلبم بهتررشدی رفتی دکتر

اگه همه خانما اینطوری پیام میدادن که عالی میشد ولی با کنایه و دعوا پیام میدن ! نتیجه هم نمیگیرن 🙄 م ...

بله عزیزم

انگار یه سریا از این که درست حرف بزنن با شوهرشون ، کهیر میزنن اینجا 😂

ولی بیخیال

حال خوش ملکه خونه بودن رو خوش است 😍

همیشه سعی کن حس مردونگی به مرد رو تحریک کنی ، این که بزرگه آقاست همه چی بلدهاز همه سر ترهبخدا دورتون ...

متوجه نمیشم

الان من چی بگم چیکار کنم چی بگم شکایت کنم ازش هنوزم

اگه همه خانما اینطوری پیام میدادن که عالی میشد ولی با کنایه و دعوا پیام میدن ! نتیجه هم نمیگیرن 🙄 م ...

من زنم خوشم از این حد لوس بازی نمیاد چه برسه به یه مرد

کی تموم میشه 
متوجه نمیشمالان من چی بگم چیکار کنم چی بگم شکایت کنم ازش هنوزم

نه عزیزم

مرد با دعوا گارد میگیره سمتت

شنیدی میگن مرد رو باید خر کنی ؟ این دقیقا همونه

همیشه باهاش جوری حرف بزن که انگار خیلی آدم بزرگیه

تو رفتارت هم رعایت کن

حالا متوجه شدی چی جوابشو بدی ؟

نه عزیزم مرد با دعوا گارد میگیره سمتتشنیدی میگن مرد رو باید خر کنی ؟ این دقیقا همونههمیشه باهاش جوری ...

نه کمکم کن حالم خوب نیس چرت و پرت مبگمش دعوا راه مبندازم

خودمو میشناسم

بله عزیزم انگار یه سریا از این که درست حرف بزنن با شوهرشون ، کهیر میزنن اینجا 😂ولی بیخیال حال خوش م ...

محبت در حد دوست دارم قربونت برم قشنگه

ولی آقایی کجایی تا پایت بذارم تو تشت قشنگ نیست

کی تموم میشه