2777
2789
عنوان

ضایعه کبدی

50 بازدید | 10 پست

امشب بعد از چندسال اومدم نی نی سایت شاید بعد مدت ها اینقدر درمانده شدم هیچکس نيس حالمون بفهمه 😔😔

دوتا بچه کوچک دارم یکیش 2 سال 8 ماهشه یکیش6 ماهشه دوتا پشت سرهم زایمان داشتم از سختی ها زایمان اول و حاملگی یه چشم اشک یه چشم خون از بچه داری و زایمان دوم بماند چقدر رنج کشیدم 😭

کاش خدا به من بگه من چه گناهی کردم

مدتی بود معده درد و سوزش معده میزد به کتف و پشت کمرم همینطوری رفتم سنوگوافی کبد فهمیدم کبدم گرید 2 دو ضایعه روی کبد

که ام آر ای باید انجام بدم

چقدر چند شبه یکسر با هوش مصنوعی صحبت کردم میگفت درد واسه کبد و ضایعه نمیتونه باشه مال معده هست

البته 3 تا شن ریز هم توی کیسه با پولیپ هست فکر نکنم اونا سبب درد بشن

امشب و دیشب همش تجریبات مشابه خوندم فهمیدم اونایی درد داشتن سرطان بدخیم داشتن 😭 منم احتمالا همینطوره دارم دق میکنم دوتا بچه کوچک دارم خانواده شوهری ندارم بعد از مرگم برن پیش اونا

داغونم 😭😭

از بس غصه دارم حتی دلم میخواد شوهرمو بیدار کنم زار زار گریه کنم خیلی تنهام هیچکس رو ندارم

دلم آتیشه واسه بچه هام جگرم خونه 😭😭

اگر برم ام آرای بگن بدخیمه دیگه نمیتونم باهاش کنار بیام 😓😓

نمیفهمم چه کار کنمچطور بچه ها کوچکمو بگذارم برم 💔

چه آرزوها که نداشتم من هیچوقت نرسیدم به هیچی زندگیم خیلی با رنج سختی بود

نه درد ممکنه مال کبد باشه...

و به معنای سرطان هم نیست...

یعنی ممکنه باشه یا نباشه...

برو دکتر

و با رژیم و کمک متخصص تغذیه کبدت رو درمان کن....

دکتر علی کشاورز از بهترین هاییه که رژیم برای کبد چرب میده تو شش ماه درمان میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه بفهمم که نابود میشم

نه نمیشی فعلا برو کارا رو انجام بده فقط سریع و جدی دنبال ام آر آی و نمونه برداری برو اولا که احتمال زیاد بدخیم نیس دوما خدای نکرده باشه هم باورت میشه اگه زود متوجه بشی سر چهار پنج ماه و با یه عمل خوب میشه؟ اگه دیر متوجه بشیه که درمان نداره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نه نمیشی فعلا برو کارا رو انجام بده فقط سریع و جدی دنبال ام آر آی و نمونه برداری برو اولا که احتمال ...

کلا سرطان درمان جز شیمی درمانی که نداره

منم شیمی درمانی نمیکنم

میدونی چیه میترسم از یه جا دیگه زده به کبدم یه سنوگوافی عین سنوگوافی خودم پیدا کردم برا

اون مشکوک به سرطان

کلا سرطان درمان جز شیمی درمانی که نداره منم شیمی درمانی نمیکنممیدونی چیه میترسم از یه جا دیگه زده به ...

خب همون شیمی درمانی اگه بیماری تو مرحله اولیه باشه نهایت همون ۴_۵ ماه طول میکشه اونم هر ۲۱ روز میری یه سرُم میزنی همین فقط چون دارو ها اینجوری عمل میکنن که سلولهایی که رشدشون متوقف نمیشه رو هدف قرار میدن سلول های مو هم هدف قرار میگیره و مو میریزه ولی بعد در میاد مثل روز اولش البته امیدوارم مال شما اصلا این بیماری نباشه و خوشخیم باشه ولی هر چی هم که بود نباید بگی من درمان نمیکنم باید دنبال درمانش بری

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...