2777
2789
عنوان

چقد طول مبکشه

47 بازدید | 5 پست

رفیقم الان 25 روزه ک مامان و باباش به این خاطر یک حادثه ای فوت کردن خیلی حالش بده.💔💔💔 درکش میکنم میدونم سخته.خداوکیلی
ولی چیکار کنم حداقل یه نمه بهتر شه؟
میرم میگم بیا حرف بزتیم میگه باشه حرف بزن من گوش میدم هیچی اقا ما حرف میزنیم اونم نگام میکنه یهو میبینم خیره شد یجا دیگه کلا دیگه رفتتت اصن حواسش یجا دیگه میره میگم چرا چیزی نمیگی یهو میزنه زیر گریه یا وسط خنده یهو گریه میکنه
چیکاز کنم؟؟ نمیخوام حالش بد باشه😭 اوایل بهم گف چند روزی میخواد تنها باشه گفتم اوکی چند روز تنهاش گذاشتم ولی دیگه نتونستم اخه چقدد باید تنها باشهه خب افسردگی میگیره:/ بخدا قدرت درکم خیلی بالاست الان نریزین سرم بگین درک نمیکنی و فلان:( من میخدام برم شادش کنم ولی هر کار میکنم خنده های مصنوعی تحویل من میده بعدم هی تلاش میکنع جلو گریشو بگیره ولی نمیتونه... البته به شدت آدم قلقلکی هست من هر وقت قلقلکش میدم از شدت خنده غلت میخوره رو زمین دیگه خواستم قلقلکش بدم ولی چون ایندفه خودش عصبی بود و حوصله نداشت یجوری با پا زد تو پهلوهام ک الان تا یه ماه نمیتونم از جام پا شم 🦦 میدونستم الان وقت اینکار نبود ولی گفتم تو این شرایطم یه امتحانی کنم.........خلاصه....
ولی خداوکیلی... حاضرم هر کاری کنم حالش بهتر شه. چه کنم؟؟
چند وقتی طول میکشه؟ انتظار ندارم الان یهو حالش خوب شه میخوام حداقل یکمی بهتر شه

یکم دست از سرش بردار😅😅کتاب غریبه در قایق نجات رو بهش هدیه بده اکه اهل کتاب خوندن هست

رمان هست، حال کسایی ک عزیز از دست داده دارن رو بهتر میکنه

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم فعلا مونده تا خوب بشه عزیزتریناشو از دست داده دیگه هیچوقت براش تکرار نمیشن خدا به دلش صبر بده

سلام لطف میکنین به نیت حاجت هام صلوات بفرستید و ممنون میشم بهم خبر بدین منم به نیت شما صلوات میفرستم و سوره مبارک حمد میخونم .دوستتون دارم نی نی سایتی های مهربون

درباره ۱۰ نفر تو یه قایق نجات ک از غرق شدن یه کشتی خییلی لوکس نجات پیدا کردن

بعضی ها ک تو اون قایق هستن کارگرن، بعضیا داتشمند، یکی هم صاحب کشتی

ادمایی از قشر های مختلف

که یهو یکی تو اب پیداش میشه و میگه من خدا هستم

اولش مسخرش میکنن

یکی ک متخصص اقیانوس بوده میگه با توجه به شرایط دریا امکان نداره یه ادم زنده مونده باشه

بهش میگن چجوری افتادی تو اب؟ میگه نیوفتادم تو اب

میگن خب پس چرا اینجایی اگه نیوفتادی تو اب

میگه مگه شما منو صدا نکردین🙃 همچنان بقیه میگن چون تو اب بوده توهم زده ک خداس

ولی حرفای خیلی جالبی میزنه

و داستان از زبون کسیه که توی یه دفترچه خاطراتشو داره مینویسه به صورت نامه هایی برای همسرش، ک بعد نیفهمیم ک همسرش سال ها قبل مرده بوده، در ادامه ی داستان اتفاقات جالبی میوفته و اون شخص بالاخره از غم از دست دادن همسرش عبور میکنه

منمذهبی نیستم، ولی این کتاب حالتو با ایجاد این باور ک کسایی ک از اینجا رفتن حالشون خیلی از ما بهتره و ما از اولشم به اینجا تعلق نداشتیم و به اون ها میپیوندیم، دل ادمو اروم میکنه

اگه خواستی براش بگیری، اسپویل نکن براش😂

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷