2777
2789
عنوان

زن تنها

133 بازدید | 21 پست

بچه ها دیروز با شوهرم یه دعوای شدید داشتم اونقدر بهم گفت برو خونه پدرت، اخرش اومدم، ولی پشیمونم از اینکه قهر

کردم، بهم گفت هیچ وقت نمیام برت گردونم تو هم اگه برگردی از سگ کمتری موندم چیکار کنم؟ دارم از غصه دق میکنم.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همونجا تماس میگرفتین با۱۱۰ بیاند صورتجلسه کنند بعد میرفتین خونه باباتون ،حالاهم برگردین فردا خونتون حرفاش جدی نگیرین

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

همونجا تماس میگرفتین با۱۱۰ بیاند صورتجلسه کنند بعد میرفتین خونه باباتون ،حالاهم برگردین فردا خونتون ...

یه وحشی گری راه انداخت نگو و نپرس. خودش گفت زنگ بزن پدرت بیاد ببردت منم گفتم نه زنگ میزنم ماشین بیاد دنبالمدنبالم، در حال رو بست نتونستم وسیله هام وردارم منم با پا کوبیدم باز شد، اخرس گفت گم شو خودم میبرمت، با کلی دعوا و فش من ورسوند خونه ی پدرم باورش نمیشد دارم قهر میکنم.

یه وحشی گری راه انداخت نگو و نپرس. خودش گفت زنگ بزن پدرت بیاد ببردت منم گفتم نه زنگ میزنم ماشین بیاد ...

میومدین بیرون از خونه جلوی در داخل کوچه زنگ میزدین میومدن صورتجلسه میکردن حالاهم صبح برگردین خونه

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

[QUOTE=422380938]برگرد خونه ت . اگه گفت چرا اومدی بگو اومدم بچه هامو ببینم . بخاطر بچه هام اومدم[/QUOTبه خدا زد و شکست و همه ی خونه رو بهم ریخت اخرشم کتکم زد، بعدش میدونی موقع اومدن به پدرم چی گفت؟؟