2777
2789
عنوان

درمان افسردگی

34 بازدید | 7 پست

کی تونسته درمان کنه من خیلی حالم بده مخصوصا آخر شب ها

به چی امیدوار باشم به آیننده کدوم آیننده ؟ تو این سن حداقل باید یا تو بازار کار بودم یا تو دانشگاه یا گواهی نامه. هیچ کدوم هم نشدم. وقتی سال های پیش نشد هیچ وقت نمیشه

من یه روانشناس خیلی خوب میشناسم که میتونه کمکتون کنه من خودم خیلی اتفاقی با خانم نرگس دوست کارآموز آشنا شدم و راستش اولش فکر نمی‌کردم مشاوره آنلاین بتونه این‌قدر برام مفید باشه.
قبلاً هم تجربه مشاوره داشتم ولی یا حس می‌کردم طرف مقابلم فقط داره نصیحتم می‌کنه یا جواب‌هایی می‌شنوم که خودم از قبل می‌دونستم.
چیزی که من توی جلسات با ایشون دوست داشتم این بود که خیلی راحت می‌شد حرف زد و در عین حال فقط شنونده نبودن. کمک می‌کردن بفهمم چرا بعضی چیزها مدام توی ذهنم تکرار می‌شه و چرا با وجود اینکه می‌دونم یه رفتار به ضررم هست، باز انجامش می‌دم.
گفتم اینجا معرفیشون کنم شاید کسی مثل من دنبال یه روانشناس خوب باشه.

شماره تماس 02188993453 - 09199579139 

پیج اینستاشون

آدرسشون میدان جهاد نبش خیابان بیستون ساختمان لیون ط3 واحد 12

🤎✨...[ M ]Loving

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه روانشناس خیلی خوب میشناسم که میتونه کمکتون کنه من خودم خیلی اتفاقی با خانم نرگس دوست کارآموز آشنا شدم...

سپاس

به چی امیدوار باشم به آیننده کدوم آیننده ؟ تو این سن حداقل باید یا تو بازار کار بودم یا تو دانشگاه یا گواهی نامه. هیچ کدوم هم نشدم. وقتی سال های پیش نشد هیچ وقت نمیشه

ی چیز بهت بگم این رو واقعا جدی بگیر تو با افسردگی نه تلاشی میتونی از زندگی ببری نه میتونی شاد باشی بخندی کار کنی .و...هیچ کاری برو پیش روان پزشک حتما قرص بخورم بهتر شی

ورزش و تفریح، شده تنهابی برو ولی برو

نوشلوار فکری خیلی زیاده و عجیب یعنی. وسط خوشی کوتاه هم ضد حال میخوری